National

Mai mulți elevi din Ploiești au fost surprinși fumând și făcând grătar în sala de clasă – VIDEO

Publicat: 28 ian. 2022
colaj gratar elevi fumand
Unul dintre elevi a adus de acasă un aparat de făcut sandvișuri și l-au folosit pe post de grătar

Scenele revoltătoare ar fi avut loc la Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești. Elevii au dovedit că s-au distrat de minune, chiar dacă au încălcat mai multe reguli elementare.

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Ploiești s-au filmat în timp ce fumau chiar în sala de clasă, fără nicio reținere sau când își aprindeau țigara unul celuilalt. Mai mult decât atât, au făcut chiar și un grătar în mijlocul clasei.

Unul dintre elevi a adus de acasă un aparat de făcut sandvișuri și l-au folosit pe post de grătar, pe care au așezat aliniați mai mulți mici. În timp ce unii fumau, alții erau responsabili de grătar.

Mai mult decât atât,  minorii au venit pregătiţi şi cu diverse sosuri şi pâine. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare şi s-a viralizat imediat.  PEste 140 de persoane au comentat la videoclip, iar 20.000 de oameni au apreciat isprava elevilor.

Elevii din clasa a XII-a se pare că nu sunt atât de speriați pentru examenul de Bacalaureat, însă se distrează extrem de bine și la școală, chiar și cu profesoara în clasă. Într-unul dintre videoclipurile postate, pe fundal se aude vocea cadrului didactic.

Directoarea de la Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești a fost pur și simplu șocată atunci când a văzut ce se întâmplă în orele de curs la unitatea de învățământ pe care o conduce.

Directoarea liceului a demarat o anchetă internă, iar elevii care s-au filmat încălcând regulile sunt acum identificați. Elevii riscă nota 2 la purtare sau chiar exmatricularea.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț
Comentarii
Adauga un comentariu