Actualitate

Mai mulți rromi care refuzau să intre în carantină, luați cu forța de jandarmi – VIDEO

Publicat: 06 apr. 2020

Jandarmii din Timișoara au luat pe sus și au dus în carantină mai mulți rromi care refuzau să meargă în izolare, deși semnaseră la vamă că vor face acest lucru. După ce jandarmii care i-au escortat le-au spus că trebuie să respecte ceea ce au semnat, rromii nu au înțeles, așa că au fost luați pe sus.

Așa cum era de așteptat, cei luați pe sus au început să facă scandal și să filmeze acțiunea jandarmilor, acuzând că la mijloc ar fi un abuz. În spațiul public au ajuns mai multe versiuni ale filmării, unele tăiate în așa fel încât să nu se poată înțelege contextul intervenției. Firește, jandarmii au fost amenințați că vor fi dați în judecată pentru acțiunea lor.

Bravo jandarmeriei

Publicată de Costel Murgu pe Duminică, 5 aprilie 2020




Comentarii
  • BRAVO, În sfârșit se aplică legea, cum trebuie, astfel de acțiuni prin care autoritățile se impun în fața rromilor ar trebui văzute mai des, că prea și-au luat-o în cap unii. RESPECT JANDARMERIA ROMÂNĂ!
    Se știe că unii de etnie rromă și nu numai joacă acest ieftin teatru că sunt loviți și că nu știu ce au, și sfidează autoritățile. FELICITĂRI!

Adauga un comentariu