Local

Mai mulți tineri se plimbau cu toporul prin mijlocul municipiului Iași! Polițiștii au intervenit de urgență

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mai mulți tineri se plimbau cu toporul prin mijlocul municipiului Iași Polițiștii au intervenit de urgență
Un tânăr se plimba prin municipiul Iași având un topor în mână

Fapte reprobabile făcute de mai mulți tineri care aveau un comportament agresiv, și care se plimbau, cu un topor, prin mijlocul municipiului Iași. Așadar, totul a început în dimineața zilei de 26 ianuarie 2022 când in zona Podu Roși din municipiu, oamenii legii au observat faptul că un grup de 4 persoane au un comportament agresiv. Agenții de poliție au mai constatat faptul că unul dintre tineri avea și un topor în mână. Polițiștii locali au solicitat ajutorul colegilor de la Serviciul de Intervenții care au venit și au aplanat conflictul. De menționat este faptul că nu a fost rănită nicio persoană.

În dimineața zilei de 26.01.2022, polițiștii locali din cadrul 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 3, aflați în patrulare în zona Podu Roș s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în fața imobilului nr. 59 de pe Șoseaua Națională, un grup de patru persoane au un comportament agresiv. Una dintre persoane avea asupra sa un topor, iar în acest context a fost solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒊.

𝐴𝑣𝑎̂𝑛𝑑 𝑖̂𝑛 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑎𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑎𝑙𝑎𝑡𝑒, 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑠̦𝑡𝑖𝑖 𝑙𝑜𝑐𝑎𝑙𝑖 𝑎𝑢 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑠̦𝑖 𝑎𝑢 𝑎𝑝𝑙𝑎𝑛𝑎𝑡 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑙𝑖𝑐𝑡𝑢𝑙, 𝑎𝑢 𝑙𝑒𝑔𝑖𝑡𝑖𝑚𝑎𝑡 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑎𝑛𝑒𝑙𝑒 𝑠̦𝑖 𝑙𝑒-𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑢𝑠 𝑙𝑎 𝑆𝑒𝑐𝑡̦𝑖𝑎 3 𝑃𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒 – 𝑃𝑜𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑎 𝑀𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼𝑎𝑠̦𝑖, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑟𝑐𝑒𝑡𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟.

În urma incidentului, nu a fost necesară acordarea de prim-ajutor nici unei persoane implicate în în conflict. se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Adauga un comentariu