National

Mai rămâne cineva cu Dacian Cioloș? Oana Bogdan și-a dat demisia

Publicat: 23 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mai rămâne cineva cu Dacian Cioloș Oana Bogdan și-a dat demisia

Oana Bogdan și-a dat demisia din PLUS. Acesta explică într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Național PLUS că dorește să fie prezentă în Bruxelles. Acolo, ea conduce un birou de arhitectură, se arată într-un comunicat emis de formațiunea politică. Aceasta a fost membru în Biroul Național PLUS.

„Oana Bogdan, membru în Biroul Național PLUS, și-a dat demisia din partid. După cum chiar ea a explicat într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului Național, demisia ține de nevoia de a fi mult mai prezența la Bruxelles, unde Oana conduce un birou de arhitectură de succes. Ultimii trei ani, dedicați României, au ținut-o departe de conducerea firmei pe care a înființat-o. Faptul că, astăzi, Oana a ales să se implice mai mult în proiecte care țin de arhitectură nu înseamnă că ea a abandonat sau a întors spatele PLUS. Dimpotrivă. Oana și PLUS se vor regăsi cât de curând in proiectul de reînnoire a Europei”, susțin reprezentanții PLUS.

Oana Bogdan s-a făcut remarcată după niște declarații în care vorbea de renunţarea benevolă la proprietate și la viața de cuplu.

 

Adauga un comentariu