Actualitate

Maia Sandu strigă „rușii!”: „Sunt încercări din partea Federaţiei Ruse de a răsturna guvernarea de la Chișinău, astfel încât să poată să folosească Republica Moldova împotriva Ucrainei”

Publicat: 30 mart. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Maia Sandu strigă rușii Sunt încercări din partea Federaţiei Ruse de a răsturna guvernarea de la Chișinău astfel încât să poată să folosească Republica Moldova împotriva Ucrainei
Maia Sandu probabil visează ruși și noaptea

Președintele Republicii Moldova a ieșit din nou pe marile ecrane, spunând cu această ocazie că Rusia nu renunţă la ideea preluării puterii în Republica Moldova şi acţionează prin diferite mijloace ale războiului hibrid pentru a-şi instala la Chişinău o guvernare prorusă obedientă. Această nouă ieșire demonstrează încă o dată, paranoia ce a cuprins-o pe Maia Sandu, fixația pe o singură temă, excluzând problemele importante precum economia, starea populației, nevoile cetățenilor. Practic, guvernul de la Chișinău este atât de obsedat de această singură idee, încât probabil visează ruși și noaptea.

În tot acest context, România se află evident sub asediu informațional, pentru că se dorește crearea unei stări de spirit de frică, deznădejde și teroare că vin rușii peste noi. Cel mai probabil, vor veni virușii, dar nu rușii. Și nu din Est, ci din Vest, din ‘țările dezvoltate’. Atenția trebuie să ne fie îndreptată spre Statele Unite, unde a fost semnalată prezența unui nou virus mortal ce circulă în centrele medicale pentru bătrâni. Probabil este o încercare mascată pentru  a nu mai plăti pensii.

Totodată, Asia și America Latină și Africa se unesc împotriva Statelor Unite ale Americii. Hegemonia americanilor este din ce în ce mai mult pusă în pericol.

Pericolul dezinformării din mass-media pentru România

Și din nou, România se află la mijloc, în acest război informațional. Ieri, românii îl priveau pe Anatol Șelaru, fostul ministru al Apărării la Chișinău, ce spunea că liderul AUR George Simion ar fi avut o întâlnire la Cernăuți cu șeful rezidenței FSB (fostul KGB), iar astăzi o privesc pe Maia Sandu, veșnic pornită împotriva rușilor, mereu în gardă și gata să-i instige și pe cei din jurul ei să i se alăture în această ‘cruciadă’.

Tot acest show mediatic este mereu difuzat în cadrul televiziunilor unde generali făcuți la apelul bocancilor vorbesc de armată, politică… Ne mirăm cum de nu e le rușine, că se dau drept oameni care cunosc și au informații, că sunt mereu informați, când de fapt ei sunt doar niște cititori de YouTube. Ceea ce ne prezintă ei putem găsi și noi online, cu mult mai multe informații.

Această televiziune este gorneta dezinformării și manipulării din România. Practic, dacă nu l-ar avea pe George Simion și pe Diana Șoșoacă, ar trebui să tragă obloanele și să meargă acasă. Un trust de presă care conține în proporție de 80% video-uri de pe YouTube, nu se poate numi televiziune. Să continue această șaradă, cu informații despre războiul din Ucraina obținute doar de la ucraineni și presa occidentală… dar și alte puncte de vedere contrare, chiar și cele rusești. Iar asta demonstrează doar că nu cunosc codul deontologic al jurnalistului.

Poporul român trebuie să fie atent la dezinformare și manipulare și să își ia informațiile din mai multe surse.

Motto-ul acestei televiziuni trebuie să fie „mama proștilor e mereu gravidă…”.

Comentarii
  • Razboiul informational vine din ambele directii. Si rusii duc un razboi informational, dar si americanii, care au avantajul ca sunt sustinuti de guvern. Si unii si altii au obiectivele lor. Si noi, romanii, ar trebui sa avem obiectivele noastre.

  • Si printre aceste obiective nu se numara lovirea fratilor nostri de peste Prut. Rusii nu ne-au vrut binele niciodata. In 1812, ponderea moldovenilor in Basarabia era de peste 90%. Rusii au adus colonisti care s-au stabilit in principal in orase si au modificat componenta demografica. Ma uitam la un reportaj despre Unire facut la Ungheni. Intrebat ce parere are despre Unire, un pensionar rus a raspuns ca este impotriva, dupa care a marturisit ca el de fapt s-a nascut in Mongolia si a venit in Moldova abia in 1987.

  • Proasta asta Mai mananca mult ciuperci? Ce mai vrea ? Ce a mai visat? Iar face conflicte fara suport real? O mănâncă mereu undeva.

  • Idioata asta vrea sa ne bage in razboi fara motiv. Proasta , proasta iar i s- a nazarit ceva. Chiar daca ar fi ceva nu este treaba Romaniei sa se mplice.! Idiotii de la guvernare treabuie sa facă REFERENDUM daca poporul roman este deacord sa se implice. NU FAC IDIOTII DE la GUVERNARE CE VOR EI CU TARA NOASTRA,

  • Transnistria cere independenta? Sa i se acorde. Nimic ingrijorator. Transnistria are 360000 de locuitori (mai putin decat judetul Vaslui), din care o treime sunt moldoveni (120000). Acestia pot fi relocati la Vest de Nistru.
    Cati rusi si ucraineni are R. Moldova? Cam 10% din 3 milioane, deci cam 300000. Perfect! 120000 din astia sa mearga frumusel in Transnistria. La schimb. Si uite asa se aseaza lucrurile in matca lor. Nu este acceptabil ca o minoritate sa tina o tara in loc. Separam minoritatea si ne vedem de treaba. Ei duca-se in legea lor.

  • Ar fi aceasta o solutie ideala dar cine are aceasta bunavointa si minte luminata când la conducere sunt numai niste idioti orgoliosi care vor război. Ei nu accepta solutiile pasnice. Romania cea viteaza condusa de idioti se baga sa- si apere teritoriul sau- R Moldova si Transnistria-????ca romania este cea mai cea si zelenschi ar jubila, ar sari in sus de bucurie dupa cat de tare a provocat aceste conflicte si Maia o proasta sare la gatul lui Iohanis alt prost. Un lant interminabil de prosti iar noi victime suferim.

  • Mai mancati unii mult kakat aici de Prigojin, rusofili? Nu ne interesează! Era vorba de halucinatiile Maiei Sandu si de problema Transnistriei si a R Moldova si neimplicarea Romaniei. Nu mai mancati kakat ca nu ne interesează de Prigojin si rusofili si toate mizeriile . Duceti- va la Prigojin si la rusofilii vostri si in piz- da mami voastre care va kakat!

  • uai haurarule nu strica o blanita mergi la „denazificat” ucraineni ca asa o labaresti toata ziua pe aici laba trista

Adauga un comentariu