Economic Local

Mâine are loc conferința regională „Orașul viitorului”

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mâine are loc conferința regională Orașul viitorului

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est organizează în cursul zilei de mâine conferința regională „Orașul viitorului: perspective pentru dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea Nord-Est”. Evenimentul este organizat începând cu ora 11:00 la Piatra Neamț, în Sala Atrium din cadrul Central Plaza.
Aici, participanții vor afla perspective pentru dezvoltare urbană sustenabilă și cum ar putea orașele să ajungă mai rapid la un nivel de funcționare eficientă în beneficiul locuitorilor, profitând de fondurile europene.

„În contextul acțiunilor inițiate de ADR Nord-Est pentru asigurarea informării colaboratorilor noștri din Regiune cu privire la utilizarea fondurilor disponibile prin POR 2014–2020, dar și din dorința de a imprima câteva repere de dezvoltare pentru Regiunea Nord–Est. În perioada viitoare vom aborda în cadrul acestui eveniment tematici legate de dezvoltare urbană, în special mobilitate urbană”, au explicat reprezentanții ADR-NE.

Cine sunt beneficiarii proiectului?

Proiectul se adresează autorităților publice din Regiunea Nord-Est, Universităților, arhitecților, proiectanților, consultanților, antreprenorilor interesați în dezvoltarea comunităților lor.

„Cunoscând impactul pe care modelele de succes îl au asupra audienței, ca elemente de inspirație și confirmare a faptului că eforturile susținute pot fi transpuse în rezultate concrete, propunem în agenda evenimentului câteva prezentări ale unor inițiative de succes care ar putea fi replicate și adaptate în Regiunea Nord-Est”, au mai precizat reprezentanții ADR-NE.

Adauga un comentariu