Local

Mâine va fi decizia finală a căsătoriei PNL-USR-PLUS, în Iaşi. Întâlnire decisivă la primărie

Publicat: 14 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mâine va fi decizia finală a căsătoriei PNL-USR-PLUS în Iaşi. Întâlnire decisivă la primărie
Primarul Mihai Chirica, alături de membrii comisiei de negociere stabilită de Biroul Politic Local al PNL Iași și conducerea executivă a filialei PNL Iași, vor fi prezenți mâine, luni, 15 martie, la ora 12:00 la Primăria Municipiului Iași, pentru finalizarea negocierilor cu alianța USRPLUS

Primarul Mihai Chirica, alături de membrii comisiei de negociere stabilită de Biroul Politic Local al PNL Iași și conducerea executivă a filialei PNL Iași, vor fi prezenți mâine, luni, 15 martie, la ora 12:00 la Primăria Municipiului Iași, pentru finalizarea negocierilor cu alianța USRPLUS.

„Așa cum am anunțat public, suntem deschiși colaborării cu USRPLUS, pe o listă de proiecte politice concrete, asumate inclusiv prin acceptarea responsabilității guvernării locale, prin desemnarea viceprimarilor Municipiului Iași.”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Primarul Mihai Chirica cere în căsătorie USR-PLUS la Iași

Primarul Mihai Chirica a susținut că grupul PNL va discuta cu cei de la USR/PLUS pentru susținerea celor 22 de obiective. Mihai Chirica susține că este nevoie de o „căsătorie pe termen scurt” și chiar dacă acele formațiuni nu se înțeleg la nivel local, ar trebui să bată palma pentru a implementa obiectivele.

„E o căsătorie neconvențională, de moment. Este însă spre binele Iașului. Dacă în vremea interbelică se făceau asemenea căsătorii între aceste case, de data aceasta vorbim despre partidele politice. E vorba despre PNL și USR/PLUS. Vrem să facem asta spre binele Iașului. Am stabilit un program, o agendă de lucru, un certificat de mariaj pe baza căruia vrem să convingem ieșenii că le dorim binele. Vrem să facem echipă pentru Iași”, a susținut primarul Mihai Chirica.

Negocieri între PNL și USR-PLUS Iași

Biroul Politic Local al PNL Iași, reunit în ședință în după-amiaza zilei de vineri, 12 martie 2021, a adoptat următoarea rezoluție:

„Salutăm deschiderea și decizia alianței USR-PLUS Iași de a accepta invitația de a purta negocieri pentru formarea unei alianțe de guvernare locală împreună cu PNL Iași și le mulțumim doamnelor Cosette Chichirău și Monica Berescu pentru răspuns.  Considerăm că noi, partidele de dreapta, trebuie să ne unim energiile atât la nivel local, cât și parlamentar și guvernamental”, declară primarul Mihai Chirica, președintele organizației Municipale PNL Iași.

 

Adauga un comentariu