Local

Mâinile sus! Orice spuneți va putea fi folosit împotriva voastră!

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mâinile sus Orice spuneți va putea fi folosit împotriva voastră

Așa că noi spunem doar atât: Liga Studenților Electroniști din Iași prezintă în pași de defilare cel mai așteptat proiect al toamnei: Balul Bobocilor Miss and Mister Outlaw! Predându-se de bună voie și nesiliți de nimeni, bobocii și-au acceptat soarta bine meritată în urma faptelor săvârșite și au decis ca pentru o șansă la eliberare pentru buna purtare să realizeze cel mai frumos spectacol în stil electronist!

Dansul, muzica și energia lor au făcut ca până și gratiile să vibreze de entuziasm pentru momentele pregătite de frumoșii noștri prizonieri. Liniștiți în celulele lor, aceștia sunt gata să arate tot ce pot în fața voastră, însă cătușele nu s-au pus singure! Vă așteaptă o seară plină de surprize și răsturnări de situație cum numai într-un film polițist vei putea găsi, însă noi aducem filmul pe scenă!

Ultima sentință se va da pe data de 27 Noiembrie, ora 20:30, nicăieri altundeva decât la Casa De Cultura a Studenților din Iași, unde condamnații își vor afla soarta! Vino alături de noi în atmosfera gratiilor pictate în verde și află ce pun în joc aceștia pentru a se salva!

Verdictul final va fi sărbătorit în Club Tribo la mult așteptatul Afterparty unde vom dansa și ne vom distra pe ce ne pregătește invitatul nostru special: Emil Lassaria! Prețul biletului pentru petrecere este de 15 RON până pe data de 26 Noiembrie, iar în ziua Balului va fi 20 RON.

Adauga un comentariu