Actualitate

Mama Andreei Antonescu, căsătorie în America. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața

Publicat: 04 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Andreei Antonescu căsătorie în America. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața
Mioara Antonescu, mama artistei, s-a recăsătorit după o relație de 21 de ani cu partenerul ei

Mioara, mama Andreei Antonescu, a bifat zilele trecute cea de-a doua căsătorie, la 22 de ani de la moartea primului soț. Mama vedetei de la Andre și actualul partener de viață aveau o relație din 2002. Mioara Antonescu și Karoly Szekeres au ales să-și trăiască povestea de dragoste discret, în America.

Bucurie mare în familia Andreei Antonescu. Mioara, mama artistei, și-a refăcut viața alături de un bărbat originar din București, pe nume Karoly Szekeres. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 21 de ani, la aproape doi ani după ce tatăl vedetei a murit.

Mama Andreei Antonescu, căsătorie în America

Mama Andreei Antonescu a decis să-și unească destinul alături de bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 21 de ani. Mioara Antonescu a ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, pe continentul american. Cum bărbatul era deja stabilit acolo, pentru o perioadă, mama cântăreței a avut grijă de nepoțica Sienna.

Mioara Antonescu a rămas văduvă în 2001, iar după un an și jumătate, ea l-a întâlnit pe Karoly, cel care avea să-i devină iubit. Recent, cei doi s-au căsătorit în SUA, în Los Angeles, iar la marele eveniment nu au fost prezenți alți membri ai familiei. Andreea Antonescu nu a putut fi prezentă la nunta mamei sale pentru că este nevoită de aibă grijă de fiica ei cea mică care are opt luni.

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a revenit în România

Andreea Antonescu este în culmea fericirii pentru că le are acasă pe ambele fiice. Anul acesta Sienna a revenit în România și a decis că va rămâne lângă mama ei, în România. Atunci când Sienna era în SUA, la bunica ei, cele două comunicau mult mai greu din cauza fusului orar.

„Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz.

Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a declarat Andreea Antonescu.

Adauga un comentariu