Actualitate

Mama fostului primar din Baia Mare a revenit în țară! Iată unde a mers prima dată Viorica Cherecheș

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama fostului primar din Baia Mare a revenit în țară Iată unde a mers prima dată Viorica Cherecheș
Mama lui Cătălin Cherecheș

Mama lui Cătălin Cherecheș a revenit în România. Surse media susțin faptul că aceasta s-a întors la cabinetul său medical din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.

Plecată din România înainte ca fiul său, Cătălin Cherecheș, să fie condamnat la cinci ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, mama acestuia s-a întors în weekend, în România, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Astăzi ea a fost văzută la cabinetul medical de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Aceasta consulta pacienți.

Mama lui Cătălin Cherecheș s-a întors în țară

La momentul plecării sale din România, Viorica Cherecheș și-a suspendat contractul pe care îl avea cu unitatea medicală. Ea este în acest moment la pensie, însă avea și un contract de muncă la Spitalul de Boli Infecțioase.

Se pare că acest contract de muncă a fost reactivat, iar începând de astăzi și-a reluat activitatea. Până la acest moment, femeia nu a făcut nici o declarație în presă referitoare la condamnarea fiului ei, dar nici la acuzațiile care îi sunt aduse în ceea ce privește dosarul socrilor fostului primar din Baia Mare.

De altfel, Viorica Cherecheș se află în stenogramele pe care procurorii DNA le au la dosarul în care sunt vizați socrii fostului primar.

Adauga un comentariu