Cancan

Mama Geta, aniversare cu surprize din partea copiilor ei. Ce cadou a primit aceasta

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Geta aniversare cu surprize din partea copiilor ei. Ce cadou a primit aceasta
Cei patru copii ai Getei Guțiu și-au sărbătorit mama așa cum se cuvine

Mama Geta, una din cele mai iubite femei din mediul online, a avut parte de o aniversare superbă la care au luat parte toți copiii ei. Astfel, de ziua ei, cu toate că s-a pregătit așa cum trebuie, Geta Guțiu a fost scoasă la restaurant de fii și fiicele sale. În plus, aceștia i-au făcut un cadou care să-i fie de folos pentru a putea ține legătura cu ei mai ușor.

Mama Geta a povestit de multe ori faptul că nu a avut deloc o viaţă uşoară, însă a reuşit să facă faţă într-un mod uimitor şi să dea şi un exemplu celor din jur. Aceasta și-a crescut copiii mai mult singură, însă acum şi-a văzut visul cu ochii de a avea nepoţi, doar doi deocamdată, însă are încredere că nu ve fi dezamăgită tocmai de Iancu și Geta Sterp.

Mama Geta, aniversare în cadru restrâns

Nu de puţine ori, mama Geta a povestit multe întâmplări din viaţa ei nesfiindu-se să vorbească pe şleau despre problemele din căsnicia cu bărbatul care i-a fost alături pentru o scurtă perioadă de timp alegând alt drum în viaţă, despre dificultăţile de a-şi creşte copiii singura. Însă, în ciuda a tuturor acestor lucruri, mama Geta s-a adaptat vremurilor şi mai mult, face fata cu brio epocii moderne care i-a pus la dispoziţie reţelele de socializare prin care discuta liber cu admiratorii săi.

Mama Geta a fost mereu atrasă de tehnologie şi tot ce este modern. Petrece timp pe Instagram şi TikTok, face vlog-uri pe YouTube şi, mai mult, stăpâneşte şi arta condusului încercând aproape orice tip de maşină. Şi pentru că pe 24 martie a fost ziua ei, toţii copiii săi i-au făcut o surpriză imensă. Au felicitat-o, i-au cumpărat buchete imense de flori şi au scos-o la restaurant. Cu toate acestea, mama Geta ar fi preferat ca ziua ei să se desfăşoare fără prea multă vâlvă.

Ce cadou a primit mama Geta

Culiță Sterp a povestit că au vrut să o mai scoată pe mama lor din casă, căci ea nu iese niciodată. În plus, femeia le-a cerut să nu îi cumpere nimic pentru ziua ei, însă aceștia nu i-au dat ascultare. Așa că, cei patru copii ai ei nu s-au putut abține și au răsfațat-o cu un telefon „performant”, așa cum îl numește chiar ea.

Am vrut să o aducem pentru că ea nu iese mai deloc, îi place să aibă grijă de gospodărie. Ne-a zis «Să nu vă pună necazul să îmi cumpărați ceva»”, a declarat fiul cel mare, Culiță Sterp.

La rândul ei, mama Geta a spus că va face ea cinste la restaurant, dar când a aflat la ce sumă se ridică nota de plată s-a răzgândit. Și pentru că mama Geta se pregătise așa cum se cuvine de aniversare, ea a spus că își așteaptă copiii și acasă.

Adauga un comentariu