National

Mama lui Cătălin Botezatu are o biografie impresionantă. Ce relație are celebrul designer cu femeia care i-a dat viață

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama lui Cătălin Botezatu are o biografie impresionantă. Ce relație are celebrul designer cu femeia care i-a dat viață
Mama lui Cătălin Botezatu deține mai multe afaceri și îl ajută pe celebrul designer în activitatea profesională

Puțini sunt cei care știu că mama lui Cătălin Botezatu are o biografie impresionantă. Maria Botezatu este o prezență discretă în lumea mondenă, însă deține mai multe afaceri de succes. Ajunsă la o vârstă onorabilă, mama creatorului de modă îl ajută pe acesta în activitatea de la atelier.

Mama lui Cătălin Botezatu a dorit să fie mereu departe de lumina reflectoarelor, însă l-a influențat enorm pe fiul ei în lumea modei. Iată ce relație are celebrul designer cu femeia care i-a dat viață.

Mama lui Cătălin Botezatu are succes în afaceri

Multă lume se întreabă cu ce se ocupă Maria Botezatu, mama celebrului designer. Îndrăgitul creator de modă este extrem de rezervat când vine vorba de părinții săi și de relația pe care o are cu aceștia. 

Mama lui Cătălin Botezatu administrează mai multe firme și se implică în activitatea de la atelierele fiului ei. Din mărturisirile faimosului creator de modă, Maria Botezatu a fost severă cu acesta în copilărie, pedepsindu-l de fiecare dată când lua note mici la școală.

Cătălin Botezatu a recunoscut că exigența mamei l-a ajutat în carieră deoarece l-a determinat mereu să se perfecționeze și să fie cel mai bun. Mai mult, designerul a mărturisit amuzat că pedepsele mamei au funcționat, fiind premiant în toți anii de școală.

Designerul are doar cuvinte de laudă când vine vorba despre mama lui. Maria Botezatu a ajuns la o vârstă respectabilă, dar se menține în formă și este atentă la fiecare apariție în public.

„Chiar dacă are o anumită vârstă, se îmbracă de obicei cu deux pieces, cu sacou tip Chanel, cu bordaje sofisticate. Avantajul ei este că are un corp de invidiat, fiind posesoarea unor măsuri de manechin: are peste 1.70 și este foarte slabă.

Își poate permite să îmbrace orice, de la pantaloni strâmți, până la rochii mulate. Totul trebuie să fie clasic. În urmă cu niște ani, când purta tocuri înalte, arată fenomenal!”, a declarat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a fost influențat în lumea modei de către mama sa, care își îmbrăca fiul după marile reviste de fashion.

„Pe vremea comunismului, în familie, ne îmbrăcam, toți după revistă. Mama avea o prietenă în Germania care ne trimitea cu regularitate cataloage de modă. Și, după ce primeam revistele, ne trimitea și hainele!”, a mai precizat designerul.

Maria Botezatu s-a remarcat în afaceri încă din tinerețe, aceasta influențându-l pe fiul ei în viitoarea carieră.

Designerul are o carieră de succes în lumea modei și a adunat o avere impresionantă. La vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu are o viață privată tumultoasă, este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.

Ce relație are celebrul creator de modă cu femeia care i-a dat viață

Cătălin Botezatu a recunoscut în cadrul unui interviu că are o relație apropiată cu mama sa, fiind recunoscător pentru tot ce a învățat de la aceasta. Mai mult, educația pe care a primit-o de la femeia care i-a dat viață l-a îndemnat să fie un perfecționist. 

Creatorul de modă a povestit amuzat cum a fost copilăria acestuia și ce pedepse a primit de la mama lui.

„Acum îi mulțumesc mamei pentru educația spartană pe care mi-a dat-o, dar atunci mi se părea că mă umilește. Aveam ore fixe la care trebuia să mă întorc acasă, iar când întârziam mă pedepsea: fie mă trimitea să duc gunoiul, fie să aranjez ciucurii de la covor cu o perie specială sau să cumpăr sifoane.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

În ultima perioadă, celebrul designer s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. Mama sa nu a știut o perioadă că are cancer deoarece Cătălin Botezatu nu a dorit să o îngrijoreze. Cei doi sunt extrem de apropiați, creatorul de modă fiind mândru de femeia care i-a dat viață.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de tatăl lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a recunoscut că relația cu acesta este tensionată, dar își ajută tatăl ori de câte ori are ocazia. 

„Există această ruptură între noi. Vorbim la telefon, îl ajut din punct de vedere medical, mă ocup de el din toate punctele de vedere, dar este această reținere.

În urma ultimei căsătorii pe care a avut-o are și un băiat, fosta lui soție are un băiat de care a avut grijă. Nu este al lui, nu am niciun frate, n-am nicio soră, dar el l-a crescut. Nu am nicio problemă, dar mi s-a părut la un moment dat că ținea, conta mai mult acel copil decât contam eu.”, a mărturisit acesta.

Mama lui Cătălin Botezatu deține mai multe afaceri și îl ajută pe celebrul designer în activitatea profesională. Creatorul de modă este mândru de femeia care i-a dat viață și recunoaște că a ajuns un nume mare în lumea modei datorită mamei sale.

Adauga un comentariu