Local

Mama șofetiței care a provocat accidentul rutier mortal din Iași este în stare gravă la spital

Publicat: 22 ian. 2021

Veşti rele vin de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Mama şoferiţei care a provocat accidentul rutier mortal din Iaşi se află în continuare în stare gravă. Aceasta este internată în secţia de Terapie Intensivă iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Vorbim despre faptul că în cursul zilei de ieri, 21 ianuarie 2021, în dreptul localităţii Scânteia din Iași a avut loc un accident rutier. Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul a trei persoane. Vorbim despre membri din aceeasi familie.

Şoferiţa în vârstă de 18 ani este începătoare, având în maşina numai membri de familie

Şoferiţa este începătoare şi are 18 ani. Aceasta se afla în maşină, în momentul impactului, cu mai mulţi membri din aceeaşi familie. Vorbim despre faptul că, în afară de mama acesteia, în maşina se mai aflau tatăl, unchiul şi mătuşa fetei. Din păcate accidentul rutier s-a soldat cu decesul celor trei, dar şi rănirea gravă a mamei fetei.

Mama fetei se afla şi ieri în stare gravă.  Aseară, femeia a intrat în sala de operații. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toracic cu fracturi costale multiple și lacerație hepatică (ficat rupt în bucăți). De asemenea, în urma impactului, femeia a suferit și un hemopneumotorax și are abdomen acut chirurgical. Mama tinerei şoferiţe a fost intubată și este internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă (AŢI) la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Adelina Năstase a suferit o fractură de mandibulă și a rămas internată la Clinica Oro-Buco-Maxilo-Facială. Șoferul TIR-ului a fost externat, însă are o fractură de picior.

Comentarii
 • Acest sofer de tir despre care gândim ca are experiență nu a putut in niciun fel să evite accidentul?
  Cum poate oare supravietui cand a ucis o întreagă familie gandindu-de că el avea prioritate de trecere?
  Este de inteles această situatie.
  Cu toti am fost începători in ale condusului masinii..trebuie să ne ucidem intre noi pentru ca altii au prioritate de trecere.
  Unde este conduita preventivă … si latura umană..?

 • Legea e lege.
  Mai deschide o carte de fizica. P = m.v, unde m la un TIR e de vreo 20 de ori mai mare decat a Opelului. Omul a si franat, dar legile fizicii tot aceleasi sunt.
  Cantareata nu a respectat legea, asta e.
  Pentru faza cu latura umana, poti da un anunt de condoleante, iar daca asta nu o fi de ajuns, ii poti duce portocale cantaretei, cand o avea drept sa primeasca vizite.

Adauga un comentariu