Eveniment-Social

Managerul Ateneului Naţional din Iaşi a dialogat despre cum a trecut instituția prin pandemia de Covid-19, dar şi despre aniversarea unui secol de la fondare a Ateneului, la BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 19 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 19 mai 2020, la ora 11.00, în Studioul BZI LIVE a fost invitat special Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași. Alături de acesta s-a dialogat despre cum a trecut instituția pe care o coordonează, alături de actori și angajați, prin gravă pandemie de COVID-19! Pe de altă parte, despre ceea ce înseamnă aniversarea unui secol de la fondare a Ateneului, ce evenimente pregătește și cum vede revenirea la normalitate din perspectiva activității pe care o derulează.

De asemenea, despre cum au supraviețuit artiștii în aceste săptămâni, dacă zona culturală și artistică este în criza s-a mai dialogat alături de manager. Nu în ultimul rând, despre ce manifestări are în plan să organizeze anul acesta, investițiile pe care le are în derulare sau urmează a le porni s-a mai discutat cu Andrei Apreotesei. În plus, cum se gândește să organizeze și desfășoare momentele pe care le organizează, în noul context, care sunt invitații și personalitățile care vor ajunge la Ateneu în următoarea perioadă.

Adauga un comentariu