National

Manelistul Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu în dosarul de tentativă de omor. Fratele său, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Manelistul Dani Mocanu plasat în arest la domiciliu în dosarul de tentativă de omor. Fratele său arestat preventiv pentru 30 de zile
Dani Mocanu și frații săi au bătut cu bestialitate un bărbat

Cunoscutul Dani Mocanu a fost plasat în arest la domicilu. În ceea ce-l privește pe fratele său, Nando Mocanu, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă aducem aminte faptul că ambii sunt cercetaţi de oamenii legii într-un dosar de tentativă de omor.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu

În cursul serii de miercuri, 24 august 2022, Tribunalul Argeş a hotărât ca manelistul Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă 30 de zile, în timp ce fratele său a fost arestat preventiv, tot pentru 30 de zile.

După ce a aflat sentința, la ieşire din Tribunal, Dani Mocanu a oferit mulţumiri instanţei şi a precizat că fratele său „s-a autoapărat şi a lovit în disperare”.

„A lovit fratele meu în disperare că asta este, s-a autoapărat, a lovit în disperare. Va plăti dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a precizat Dani Mocanu.

Dani şi Nando Mocanu au fost prinși pe Aeroportul Otopeni. Aceștia se întorceau din Italia, iar pe numele lor au fost emise mandate de aducere la audieri. La aterizare au fost aşteptaţi de forțele de ordine și duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Frații Mocanu au bătut un tânăr într-un peco

O bătaie s-a produs în noaptea de 18 spre 19 august 2022 într-o benzinărie din Piteşti, acolo unde Dani Mocanu, alături cu fratele său, dar şi cu alţi indivizi, au început să lovească un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar cu niște bucăţi de scândură.

” În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Imaginile cu bătaia din benzinărie au fost preluate și serversc drept probă la dosar. Procurorii au modificat încadrarea juridică din loviri sau alte violenţe în tentativă de omor, după ce victima a ajuns la o unitate medicală cu răni grave. Important de precizat că individul nu a depus plângere penală.

Bărbatul bătut este în continuare internat, având o fractură de craniu.

Dani Mocanu, lider în domeniul muzical, a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă. La sfârşitul lunii iulie, el a fost ţinta unor percheziţii ale Poliţiei, într-un dosar de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce artistul ar fi ameninţat un bărbat cu un cuţit, într-un club. El a fost atunci audiat şi lăsat în libertate pe durata cercetărilor.

De asemenea, anul trecut, a fost condamnat la o pedeapsă de şase luni de închisoare cu executare, însă a scăpat la apel, atunci când instanţa l-a obligat să plătească o sumă mare de bani.

Astfel, Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu după ce a fost implicat în bătaia din benzinărie.

Adauga un comentariu