Local

Manevra de întoarcere pe europeană, sinucidere curată! Dedesubturile accidentului mortal din weekend: „A fost ca la plutonul de execuție”

Publicat: 24 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Manevra de întoarcere pe europeană sinucidere curată Dedesubturile accidentului mortal din weekend A fost ca la plutonul de execuție
Imagini din timpul misiunii de salvare la accidentul petrecut pe drumul european

Un accident rutier mortal s-a petrecut sâmbătă la Iași. Un bărbat care conducea un autoturism marca Dacia Logan a vrut să întoarcă pe europeană și a fost lovit în plin de un Audi. În urma impactului, șoferul din Logan a decedat. Martorii au precizat că șoferul din Audi nu a putut evita impactul și, practic, l-a „executat” pe șoferul neatent. Astfel de manevre efectuare pe drumul european pot fi considerate drept o sinucidere curată

Sinucidere curată pe drumul european în weekend. Un șofer a vrut să întoarcă mașina pe care o conducea, dar a fost izbit în plin de un șofer care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, șoferul care a vrut să întoarcă a decedat.

„Pe data de 22 mai 2021, în jurul orei 11:45, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul European 583, în afara localității Podu Iloaiei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, respectiv o mașină condusă de un bărbat de 60 de ani și un vehicul condus de un bărbat de 38 de ani. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 60 de ani și rănirea celui de 38 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Martorii au precizat că șoferul din Audi a intrat ca o torpilă în Logan.

„A fost ca o execuție. A intrat în fața lui și gata. Cum să mai reacționezi? a spus unul dintre martori.

Cert este că impactul a fost extrem de violent și cum nu se poate mai prost, adică în lateral, acolo unde autoturismele sunt cel mai slab „întărite”.

Accidente rutiere grave petrecute în ultima vreme în județul Iași

În urmă cu câteva zile, un alt accident rutier grav a avut loc în județul Iași. Astfel, impactul s-a petrecut în localitatea ieșeană Vânători.

„Am fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Popricani, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat că un ansamblu de vehicule, format din autocamion și remorcă, condus de un bărbat de 31 de ani, dinspre localitatea Bogonos, către localitatea Vulturi, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 50 de ani. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe partea carosabilă, acroșând totodată un autoturism. În urma accidentului, a rezultat rănirea a 10 persoane, toate din microbuz. Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat la mijlocul lunii mai 2021 reprezentanții IPJ Iași.

Conform autorităților, în microbuz erau mai mulți călători, fiind implicate 16 persoane, dintre care 13 aveau nevoie de intervenție medicală. De asemenea, în autoturismul marca Opel era o singură persoană, o femeie în vârstă de 24 de ani, iar aceasta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit două ambulanțe tip B, TIM-ul și două ambulanțe SMURD.

Adauga un comentariu