Local

Manifestare AUR, de Ziua Unirii Principatelor, în centrul Iașului – LIVE VIDEO, FOTO/UPDATE

Publicat: 24 ian. 2022
sute de persoane în Piața Unirii
Sute de oameni s-au strâns în Piața Unii din Iași

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) vor organiza, în zona centrală a municipiului Iași, o acțiune privind sărbătorirea a 163 ani de la Unirea Principatelor Române. La manifestare sunt prezenți lideri AUR, in frunte cu George Simion, copreședintele formațiunii. Aceștia vor merge în marș pe traseul Piața Unirii-Palatul Culturii.

UPDATE: Incidente in Piața Unirii din Iași după ce George Simion a fost stropit cu cerneală. FOTO, VIDEO AICI

UPDATE: Liderii AUR și mai multe persoane au început să danseze în Piața Unirii

UPDATE 10.20: Simpatizanții AUR au ajuns în Piata Unirii, unde ar urma să aibă loc Hora Unirii.  George Simion, copreședintele AUR, a susținut, in cuvântare că autoritățile au încercat să împiedice organizarea manifestărilor. Totuși, acesta a susținut că nu au cedat și că vor organiza concertul de muzică populară probono, cu toți artiștii

UPDATE: Liderii AUR au ajuns în Piața Unirii. Sunt câteva sute de persoane prezente la manifestările organizate de George Simion
Comentarii
 • Bravo lor
  Contrar a ceea ce se propaga in media despre ei, eu ii consider patrioti, mai departe nu ma pot pronunta, dar si asa, au deja ceva esential ce nimeni din clasa politica nu are.

 • Toate partidele din toate țările exsovietice sunt penetrate de Moscova.Punct. De ce 3si prost? Sau știi tu! Mama proștilor e gravidă mereu

 • De ce cineva care are anumite valori nationale (care nu sunt agreate de aliatii strategici) este catalogat imediat ca fiind omul rusiei?
  Prostovanule de ivan, spor la lins clantele ambasadelor occidentale ca prea esti independent…

 • Mihaita cum ne dovedesti cine esti. Impartial tot romanul partizan.
  Duceti-va si munciti la Moscova nu in occident.
  Sa canti Noi suntem romani nu inseamna ca esti patriot. Si mai putin sa faci circ de doi bani. Sa vina AUR la guvernare sa vada ce inseamna ca un grup de tembeli indeamna la nerespectat legi, ordine sociala. Uitati-va la Rafila cine era acum 3 luni si ce este acum. Pardon, pe prosti i-a ametit.

 • Mihăiță, @vanea, Putin are nevoie de soldați pe frontul ucrainean.
  De ce sunteți în România, teritoriu NATO? Ați dezertat ?
  Pun NKVD-ul imediat pe urmele voastre!

 • haur o adunatura de impostori care fac jocul Moscovei,sper sa iasa oamenii la vot ptr ca astfel de specimene sa nu mai ajunga in parlament!

Adauga un comentariu