Cancan

Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici!

Publicat: 19 feb. 2020

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să facă un gest care, probabil, îi va contraria pe toțși cei care sunt, acum, siderați de ce a făcut Bianca Comănici în fața camerelor de luat vederi alături de un bărbat.

Prietenă de multă vreme cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”, Manuela a decis să iasă public și săp îi ia apărarea concurentei alături de care a stat, luni bune, în aceeași cameră în Turcia, în timpul emisiunii.

”Bianca a fost, este și va fi o prietenă adevărată pentru mine, întotdeauna. Nu mi-aș permite niciodată să o judec pentru greșelile ei din trecut pentru că fiecare dintre noi am făcut, la un moment dat, niște greșeli, unele mai grave, altele mai puțin grave. Pentru mine, acele video-uri, filmulețe și tot ce a mai apărut pe Internet, nu înseamnă nimic, nu o să schimbe relația mea cu ea, nu o să îmi schimbe părerea mea despre ea. Eu am cunoscut-o într-un fel, o știu într-un fel și imaginea pe care mi-am format-o eu despre ea cunoscând-o personal o să rămân”, susține Manuela de la ”Puterea Dragostei” .

Mai mult decât atât, Manuela de la ”Puterea Dragostei” i-a găsit și o scuză Biancăi și crede că nu merită să fie judecată prea aspru.

”Mi se pare foarte urât că este târâtă în astfel de mizerii, chiar nu merită. Înțeleg că la vremea aceea a fost influențată negativ de bărbatul acela, care era iubitul ei de atunci, și a fost adusă și pusă în această situație. Da, corect, are și ea partea ei de vină, dar pentru că îl iubea, că era la mintea necoaptă de la vârsta aia, a ajuns acolo… Nu trebuie judecată greșit, ea este o fată de aur”, a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei” după ce toată lumea a văzut imaginile cu Bianca Comănici în fața camerelor de luat vederi în timp ce avea acte intime cu un bărbat.

Adauga un comentariu