Actualitate

Manuela Harabor s-a pozat la plaja. Cum arata indragita actrita la 54 de ani

Publicat: 11 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Indragita actrita Manuela Harabor, care a cunoscut celebritatea cu rolul din „Padureanca”, s-a fotografiat la plaja, in costum de baie. La cum arata actrita, nici nu s-ar zice ca are 51 de ani.

Celebra actrita a fost la Kavarna, in Bulgaria, unde si-a facut poze in care apare in costum de baie si intr-o rochie scurta, de culoare roz. De altfel, fanii vedetei de pe retelele de socializare au fost incantati sa o vada asa si i-au facut numeroase complimente.

Vedeta este o cunoscuta actrita din Romania. A absolvit in anul 1991 Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti.

A debutat la varsta de 4 ani in filmul „Veronica” (1972), insa avea sa cunoasca celebritatea cu rolul Siminei, din filmul „Padureanca” (1987), acolo unde l-a avut ca partener pe regretatul actor Adrian Pintea.

In viata actritei nu au fost multi barbati, insa doar unul a facut-o sa spuna DA in fata ofiterului starii civile, iar apoi a urmat un carusel de emotii.

Ultimul dintre barbatii din viata Manuelei Harabor este actorul Rares Stoica. Cei doi s-au iubit cu foc dupa ce aceasta s-a despartit de Soli, iar in anul 2012 s-au casatorit.

Acesta a fost foarte grijuliu cu ea si cu fiul ei, pe care l-a tratat ca fiind al sau. Totusi, se pare ca, in ultimele luni, lucrurile nu au mai stat astfel.

„Nu mai sunt impreuna de cateva luni bune. El nu a mai vrut sa fie cu ea, se pare din cauza faptului ca Manuela ii da mai multa atentie baiatului ei. Acum, Rares este singur si disponibil”, ne-a marturisit o sursa apropiata a cuplului. Totodata, Manuela Harabor a refuzat sa comenteze, spunand ca este la repetitii si nu poate vorbi.

Adauga un comentariu