Cancan

Mara Bănică, gest copleșitor la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu

Publicat: 20 iul. 2020

La 40 de zile de la moartea actorului Costin Mărulescu, jurnalista Mara Bănică a făcut un gest emoționant. Jurnalista a anunțat, pe contul ei de socializare, că a reușit să adune, cu ajutorul prietenilor și a familiei lui Costin Mărculescu, mai multe imagini și gânduri ale regretatului actor, care au fost puse într-un volum omagial, carte pe care regretatul actor nu a mai apucat să o publice.

„S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Marculescu. Am reușit să adunam prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine! Conținutul albumului îl puteti vedea pe www.costin-marculescu.ro”, a anunțat jurnaista Mara Bănică în mediul online.

Parastasul de 40 de zile a avut loc sâmbătă

Parastasul de 40 de zile pentru Costin Mărculescu a avut loc sâmbătă la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” din Capitală. La pomană au fost prezenți, printre alții, Mara Bănică și Pepe.

Potrivit click.ro, familia s-a ocupat de parastas și a dat de pomană pachete întregi cu mâncare, în care se găsea hrană rece (brânză, chiftele, pateuri, fructe, dar și un croissant), apă, vin și colivă. Slujba a fost oficiată de părintele paroh Emil Caramizaru, la care actorul obișnuia să vină des la biserică.

A murit singur în luna iunie

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Adauga un comentariu