Actualitate

Marcel Ciolacu, acuzaţii la adresa lui Klaus Iohannis: A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat

Publicat: 29 apr. 2020
Marcel Ciolacu cu sigla PSD
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un agent electoral al PNL

Marcel Ciolacu are o primă reacţie la scandalul din Parlament. Potrivit preşedintelui PSD, Iohannis a avut o acţiune care descalifica funcţia prezidenţială. În viziunea lui Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis nu este un patriot adevărat pentru că a tăcut în momentul în care Ambadadorul din Budapesta a fost terfelit de Guvernul maghiar

”Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică total funcția prezidențială! Îi amintesc președintelui Iohannis că nu a avut nicio reacție când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!” menţionează Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis ştia că PSD va vota împotriva proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc

Marcel Ciolacu susţine faptul că preşedintele ştia de faptul că PSD va vota împotriva proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc. Această atitudine este una nefirească şi antidemocratica:

”Președintele Iohannis știa că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Știa că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Așa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieșire anti-românească și anti-democratică.”

Klaus Iohannis ar trebui să fie mai preocupat de situaţia romanilor plecaţi pe plantaţiile din Germania

Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine faptul că preşedintele ar trebui să fie mai atent la situaţia în care se afla romanii plecaţi la export pe plantaţiile din Germania, oameni care au fost abandonaţi de Guvern şi Preşedinte

”Cred că președintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantațiile din Germania. Oameni pe care președintele Iohannis și Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că președintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate.

Românii așteaptă de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia soluții concrete pentru problemele lor, nu lupte politice. Și, în mod special, dată fiind situația în care ne aflăm, președintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor, de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copiii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!” conchide Marcel Ciolacu.

Comentarii
Adauga un comentariu