National

Marcel Ciolacu: „Anunţ public oficial: eu, în noaptea de Înviere, sunt la biserică”

Publicat: 21 mart. 2021
Marcel Ciolacu cu mască
Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost prezent, joi, 22 aprilie 2021, la o acțiune de ecologizare în județul Giurgiu. Reprezentantul social-democraților a făcut o serie de precizări strâns legate de decizia Comisiei Europene, aceea de a respinge forma actuală a Planului Național de Redresare și Reziliență prezentată de actuală coaliție de guvernare

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, anunţă că, indiferent de restricţiile care vor fi impuse în noaptea de Înviere, el va merge la biserică. Liderul PSD afirmă că nu instigă alte persoane să procedeze la fel, însă el îşi asumă incusiv eventuale sancţiuni.

„Ce facem de sărbătorile pascale? Nu ştiu, eu o să merg la biserică. Anunţ public oficial: eu, în noaptea de Înviere, sunt la biserică. Una este să mobilizezi un partid într-o direcţie, lucruri care s-au întâmplat, şi una este o decizie personală. Eu, în noaptea de Înviere, voi merge la biserică, indiferent de toate restricţiile lor. Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi merge la biserică. Voi plăti amendă şi îmi asum fapta (dacă va fi oprit de poliţie, n.r.). Nu am nicio problemă. Eu v-am spus ce fac eu. Îmi asum decizia”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Comentarii
Adauga un comentariu