Actualitate

Marcel Ciolacu, atac devastator la Klaus Iohannis: „Parcă l-am văzut pe Vadim Tudor!“

Publicat: 29 apr. 2020
Liderul PSD Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu i-a dat astăzi o replică dură președintelui Klaus Iohannis.

Nu a vândut nimeni Ardealul și nu o să-l vândă niciodată”, a spus Marcel Ciolacu.

„Președintele a venit cu un atac grosolan! Dincolo de asta, sincer vă spun, astăzi am avut senzația că Vadim Tudor trăiește și este președintele României! Și nu cred că sunt singurul care a avut această senzație. Asemenea atacuri nu sunt demne de un președinte european, domnule Iohannis!

A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să nu-ți trimiți românii să moară la cules de sparanghel în Germania, fără protecție, fără asistență medicală! A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să-l aperi pe ambasadorul României la Budapesta, atunci când este atacat pentru că apăra interesele țării tale”, a declarat Ciolacu.

Amintim că senatorii au respins, miercuri, cu majoritate de voturi, legea privind autonomia Ținutului Secuiesc. Senatul s-a întrunit în ședință de urgență, având doar acest proiect pe ordinea de zi.

Proiectul de lege a iscat scandal în rândul politicienilor.

Comentarii
  • D-L IOHANNIS nu trebuie sa fie asa bun si calcat in picioare de toti prostii inclusiv si de tradatorii DE TARA si puscariasii din parlament si hotii si puturosii din parlament si lepre si imputiti care iau SALARII URIASE PE BANII NOSTRI AI CONTRIBUABILILOR. CIOLACU vad ca este f revoltat CA PRESEDINTELE D-L IOHANNIS NU I-A MULTUMIT PERSONAL LUI CIOLACU PENTRU AUTONOMIA BOZGORILOR. Ce voia Ciolacu sa fie calm d-l Iohannis cand nebunii vand tara? PRESEDINTELE ROMANIEI SA-I PUNA LA ZID PE TOATE LEPRELE DIN PARLAMENT, SA FIE DE FIER, TRASI IN TEAPA, VADIM ERA BUN, VLAD TEPES ERA BUN PENTRU O TARA CA ASTA PENTRU ASA PARLAMENT CU TOTI PROSTII SI TRADATORII DIN PARLAMENT CARE VAND TARA SI IN PLUS NU FAC NIMIC IAU BANII NOSTRI DEGEABA

Adauga un comentariu