Actualitate

Marcel Ciolacu, despre fotografia cu Ludovic Orban fumând în birou: „O spun extrem de clar: trebuie să își dea demisia”

Publicat: 31 mai 2020

Marcel Ciolacu, liderul interimar al Partidului Social Democrat consideră că Ludovic Orban ar trebui să își de-a demisia după ce, în mediul on-line, au apărut imagini cu acesta în timp ce fuma în biroul său. Într-o imagine acesta se afla alături de câțiva miniștri. Pe masă erau mai multe sticle și pahare cu alcool. Premierul nu era singurul care fuma. Unul dintre miniștri a fost surprins fumând un trabuc. Deși nu se aflau la distanță unul față de celălalt, niciunul nu purta mască de protecție.

”Ludovic Orban o spun extrem de clar: trebuie să își dea demisia, ca urmare a acestei fotografii. În acest moment, această ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să vi cu mască la conf de presă, să stai departe de jurnaliști, iar în spatele ușilor închise să faci asta. Este nepermis ca premier să faci așa ceva!

Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. Am ținut 2 luni pe oameni în case, au venit cele trei zile de prostie a PNL și apoi Orban apare în această ipostază la Guvern. Orban este ridicol și chiar sunt curios la următoarele conferințe de presă cum va veni: cu mască sau cu sticla de bere.”, a spus Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • CIOLANULE da-ti tu demisia! Ne-am bucura tare mult! Ne-am saturat de atat URA ce aveti voi PSD impotriva guvernantilor actuali.

  • asa il vrem pe d-l Orban chiar si cu o sticla de bere in fata si fumand care e problema? psd,, ciuma rosie,, sa latre, noi taxam la vot scandalagii din parlament, psd nu va castiga , de vina e psd nu noi votantii

  • futuva- n mortii mami voastre PSD si asa si pe dincolo cata panarama si scandal pentru ca orban fumeazaaaaaaaaaaaaa si ce tigari fumeaza/////////// nu vrea psd sa stie si dac face pipi si de cate ori face si dac are voie sa fac pipi orban???? cataaaaaaaaaaaaaaa panarama pentru ca orban de ziua lui a fumat si a servit ceva si a bauta o bere !!!!! BAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PSD DACA N-O TERMINATI VENIM LA PARLAMENT SA VA SCOATEM AFARA CIUMA ROSIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu