Actualitate

Marcel Ciolacu, după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Nicușor Dan: „A făcut acolo sediu de campanie“

Publicat: 24 sept. 2020
Marcel Ciolacu
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Nicușor Dan, că Palatul Cotroceni s-a transformat în sediu de campanie.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Nicușor Dan, că Palatul Cotroceni s-a transformat în sediu de campanie.

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această onorabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Nicușor Dan: „Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea?“

Marcel Ciolacu l-a întrebat pe şeful statului de ce timp de 4 ani nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea la Cotroceni şi să fie interesat de problemele bucureştenilor.

„Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?“, a precizat Marcel Ciolacu.

Scos pe ușa din dos

Nicușor Dan s-a dus la Palatul Victoria, iar de acolo a plecat cu premierul la Palatul Cotroceni. Surprinzător, nici Administrația Prezidențială, nici Guvernul nu au prezentat imagini de la întâlnirea celor trei, un semnal clar transmis de Iohannis și Orban, care par să se ferească în a-l susține din interiorul instituțiilor pe care le conduc pe Nicușor Dan.

În plus, Nicușor Dan a fost lăsat să plece singur de la Cotroceni. El a ieșit pe una dintre ușile laterale ale Palatului, unde a fost surprins, probabil întâmplător, de anumiți jurnaliști. Nicușor Dan nu a fost luat cu mașina, așa cum era normal, din curtea Palatului Cotroceni. Ori nu a vrut, ca să arate că este un om ca toți ceilalți și iese pe picioare, ori echipei sale de campanie nu i s-a permis accesul în interiorul curții cu un autovehicul. Cert este că Nicușor Dan a ieșit stingher de la ceea ce ar fi trebuit să fie ”binecuvântarea prezidențială” pentru el ca posibil viitor primar al Bucureștiului.

Nicușor Dan, chemat de urgență de Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, au fost chemați de urgență la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.

Ce a spus Administrația Prezidențială despre întâlnire

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Adauga un comentariu