Actualitate

Marcel Ciolacu, după nominalizarea lui Florin Cîțu ca premier: „Dl. Cîțu e cel care noaptea e urmărit de spioni ruși”

Publicat: 26 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu după nominalizarea lui Florin Cîțu ca premier Dl. Cîțu e cel care noaptea e urmărit de spioni ruși

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează noua propunere de premier în persoana lui Florin Cîțu, ministrul demis al Finanțelor, drept o „sfidare a Parlamentului”, adăugând că „Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă”.

„Se pare că Iohannis și PNL doresc o instabilitate politică și o criză continuă. Este o glumă și sfidare la adresa Parlamentului. Mă așteptam să iasă să ne spună cum a împrumutat atât de mult și pe ce i-a cheluit. Dl. Cîțu e cel care noaptea e urmărit de spioni ruși. E ridicolă nominalizarea. Nu o să votăm această propunere”, a spus Marcel Cioalcu.

”E o sfidare la adresa Parlamentului. A venit să ia aviz și a luat aviz negativ de două ori, nu doar de la parlamentarii PSD. A fost chemat să dea explicații despre împrumuturi, despre spionii ruși, nu văd nimic să îl recomande pentru așa ceva, nici măcar pentru funcția de ministru.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare. După patru ore de consultări cu partidele politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîţu. Acesta trebuie să vină cu un program de guvernare şi cu o echipă de miniştri.

Adauga un comentariu