Actualitate

Marcel Ciolacu, după semnarea decretelor de numire a şefilor de parchete: „Aștept România normală“

Publicat: 21 feb. 2020

Marcel Ciolacu reacționează după ce Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete.

Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Zalău, referitor la decretele de numire a şefilor de parchete, semnate de Klaus Iohannis, că aşteaptă în continuare „România normală”, făcând aluzie la sloganul preşedintelui din campania electorală, scrie Agerpres.

„Este atributul domniei sale. Eu aştept ‘România normală’ în continuare, cred în ea. Şi eu am copil care trăieşte în România, vreau să trăiască în continuare în România şi aştept această ‘Românie normală’. Dacă România normală nu ţine cont de avizele CSM decât atunci când ne convin sau de deciziile Curţii doar atunci când ne convin, atunci asta este România normală de astăzi”, a precizat liderul PSD.

Întrebat de jurnalişti dacă are în vedere suspendarea sau alte eventuale măsuri împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a subliniat faptul că atât timp cât el conduce Partidul Social Democrat, astfel de măsuri sunt excluse.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Gabrielei Scutea, a anunţat Administraţia Prezidenţială. De asemenea, şeful statului a semnat decretele pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Crin-Nicu Bologa şi pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a Elenei-Giorgiana Hosu.loading...

Adauga un comentariu