National

Marcel Ciolacu, mesaj adresat social democraților: Să evite întâlnirile publice cu mai multe persoane ca să nu avem lipsuri din cauza COVID la votarea moțiunii

Publicat: 30 sept. 2021
Marcel Ciolacu imbracat in costum si camasa alba
Președintele PSD Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că 157 de parlamentari PSD și 3 independenți vor vota sigur moțiunea de cenzură de marți.

„Noi am depus o moțiune de cenzură care va fi marți în Parlament. PSD are cel mai mare grup din Parlamentul României, atât la Cameră, cât și la Senat – 157 de parlamentari. Mai sunt 3 independenți care au zis că și semnează, și votează. Suntem 160. Toți vom fi prezenți marți la vot și vom vota la vedere. Este exclus altceva”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că le-am scris colegilor săi, a vorbit cu ei și le-a scris și pe grupuri să evite întâlnirile publice cu mai multe persoane până în ziua de marți, ca să nu avem lipsuri din cauza COVID-19 la moțiune.

„Le-am scris colegilor mei și am vorbit cu ei, le-am scris și pe grupuri să evite, ținând cont de pandemie, întâlnirile publice cu mai multe persoane până în ziua de marți ca să nu avem lipsuri din cauza COVID”, a mai spus președintele PSD.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că le va propune colegilor din partid să meargă la Cotroceni fără propunere de premier, dacă pică Guvernul Cîțu.

La cele mai recente consultări cu șeful statului, PSD l-a propus premier pe Alexandru Rafila. Acum, însă, Ciolacu a explicat că PSD vrea anticipate. Ar fi pentru prima după 1990 când PSD nu propune un premier la consultări de la Cotroceni pentru formarea unui nou Guvern.

„Daca ne invita la guvernare, o sa ii transmitem dlui Presedinte ca noi vrem anticipate. Eu o sa le propun colegilor sa nu mergem cu nicio propunere de prim-ministru”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat de ce nu face o opozitie mai dura, liderul PSD a raspuns: ‘Vreti sa iau niste benzina sa-mi dau foc?’

Adauga un comentariu