Actualitate

Marcel Ciolacu, mesaj dur adresat Guvernului Orban: „Nivelul de trai a scăzut dramatic în România! Nu văd nimic coerent”

Publicat: 26 apr. 2020

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a lansat un mesaj dur adresat Guvernului Orban în legătură cu modul defectuos în care au gestionat criza provocată de pandemia de coronavirus din România.

„Nivelul de trai a scăzut dramatic în România! (…) Nu văd nimic coerent la Guvernul Orban. Toți reprezentanții Executivului spun că vor face! Domnul Cîțu iese și spune că a făcut un site (n.r IMMINVEST)…dar acesta nu funcționează din cauza că a fost atacat de OZN-uri! Ei tot spun că vor face, va funcționa, însă nu este nimic concret! Doar 25% au reușit își amâne ratele la bănci. (…)

Rating-ul de țară a trecut pe negativ! Îi atrag atenția acestui mincinos de ministru de Finanțe! Când scade ratingul, noi luăm în discuție perspectiva bugetului României, nu ceea ce a fost! Nu se poate să apari la televizor încontinuu, după ce ai făcut 10 miliarde de euro împrumuturi din decembrie până acum! Nu a spus unde s-au dus acești bani! Unde sunt acești bani?! Să vină să explice!” a declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • foamea si disperarea ne va scoate pe toti in strada curand!!!!!!!!!! este un incinerator in iasi? nu avem bani de inmormantari,ne poate spune totusi primarul iasului? in vremurile astea primarul se lauda ca va construi la iasi cel mai modern stadion din Europa dar ajutoare financiare si alimentare persoanelor disperate , fara munca, nu se pot acorda la iasi , nu exista bani, nu intereseaza pe nimeni doar cand vine vremea urnelor la vot, vom avea si noi grija la fel

  • DATI INAPOI PENSILE SPACIALE SI SALARII MARI SI VA FI MAI USOR PENTRU POPOR DAR ATI LASAT DOMNU CIOLACUL BUGETUL GOL SI DVS. ATI PROMIS PENSI MARIRE CU 40% STIM CA NU SE PUTEA NICI CAND DVS, ERATI LA PUTERE. DAR ATI PROMIS CA SA VA ALEGEM INCONTINUARE. OLGUTA MAI ARE TUPEO SI TOTI DIN PSD SA MAI VORBITI? SA STATI IN BANCA SI HIBERNATI. ATI DISTRUS TARA CE MAI VRETI NU MAI ESTE DE FURAT?

Adauga un comentariu