Actualitate

Marcel Ciolacu: „Prima zi fără stare de alertă va fi ultima zi a Guvernului Orban!”

Publicat: 17 iun. 2020
ALT=
Marcel Ciolacu prezintă motivele pentru care Guvernul Orban trebuie să plece!

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta a afirmat că „prima zi fără stare de alertă va fi ultima zi a Guvernului Orban”. De asemenea acesta și-a manifestat revolta cu privire la faptul că bolnavii cronici au de suferit din cauza deciziilor greșite pe care guvernanții le iau.

„Prima zi fără stare de alertă va fi ultima zi a Guvernului Orban!

Ceea ce a făcut Guvernul în privința stării de alertă este un abuz inimaginabil în orice democrație.
Restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești nu poate fi făcută fără acceptul Parlamentului, după bunul plac al lui Orban.
Doar într-o țară bananieră se întâmplă astfel de lucruri.

Este inacceptabil ca, din cauza lui Orban, bolnavii cronici să nu aibă acces la sănătate ! Este un drept constituțional al românilor, pe care Ludovic Orban îl încalcă cu bună știință.
În fața unui asemenea abuz există un singur răspuns: moțiunea de cenzură.
Începem deja să strângem semnături pentru depunerea moțiunii !!!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, mesaj dur adresat premierului: „Orban nu a venit să avem o discuție aplicată”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și-a manifestat revolta cu privire la faptul că Ludovic Orban nu a dorit să se consulte cu Opoziția cu privire la măsurile de prevenție împotriva coronavirusului.

„Am făcut un comitet executiv și am vorbit cu colegii mei – trebuie să lăsăm anumite instrumente. Pe mine domnul ministru Arafat m-a convins că trebuie să rămână obligativitatea purtării măștilor în spații închise, distanțierea socială și neorganizarea de evenimente fără o limitare de persoane.

Toate aceste lucruri le consider de bun simț. Nu înțeleg de ce – și aici nu e de vină domnul Arafat – domnul Orban nu a venit să avem o discuție aplicată. Sunt mai multe modele europene, nu trebuie să inventăm noi apa caldă. Poți să lași la latitudinea administrațiilor locale să pună în aplicare anumite măsuri. Noi venim cu cadrul legislativ și pe urmă autoritățile pot să se muleze în funcție de câte cazuri sunt și cum stă situația în fiecare județ.

Aici este o mare greșeală de abordare. E acel sindrom când și se ‘umflă’ capul, când crezi că le știi tu pe toate. În acest moment categoric i s-a ‘umflat’ capul domnului Orban. Din moment ce refuză orice dialog, cu orice partener politic, categoric”, a spus Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat după anunțul redeschiderii bisericilor

Liderul PSD consideră că decizia ar fi fost influențată de PSD.

„Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!

În final, totuși, au înțeles că pentru #PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămanerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?! “, a scris Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a reacționat: „Să dea drumul și la economie!“

Comentarii
  • CIOLACU NEBUNULE OPRESTE-TE CA NE-AM SATURAT, MARS AFARA DE LA PARLAMENT SCANDALAGIULE, NE-AM SATURAT DE TINE, NU MAI DESTABILIZA TARAAAAAAAAAAAAAAA, AVEM NEVOIE DE PUTINA LINISTE!!!!!! ASA PSD PIERDE SI ULTIMUL VOT!

Adauga un comentariu