Actualitate

Marcel Ciolacu, reacţie la sesizarea pe care o vor face liberalii: „PNL contestă și proiectul votat de ei“

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu reacţie la sesizarea pe care o vor face liberalii PNL contestă și proiectul votat de ei

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează la demersul Guvernului Ludovic Orban de a trimite la CCR, în ultima zi a anului trecut, o sesizare de neconstituționalitate privind o lege care prevede cresterea unor salarii si plata unor sporuri pentru bugetari incepand cu 1 ianuarie 2020. Demersul Guvernului vine după ce, la votul din Camera Deputatilor, toti cei 61 de liberali din sală au votat ‘pentru’ adoptarea legii despre care acum Guvernul PNL spune ca este neconstitutionala. Inclusiv 7 miniștri liberali au votat ‘pentru’ majorările atacate de propriul guvern la CCR.

„S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac!

PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat – tot de ei! – cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile.

Pe 1 ianuarie, câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc).

De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie!

De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Adauga un comentariu