Actualitate

Marcel Ciolacu spune când va depune PSD moțiune de cenzură

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu spune când va depune PSD moțiune de cenzură
Marcel Ciolacu, liderul interimar al SPD

Marcel Ciolacu spune când va depune PSD moțiune de cenzură. Liderul interimar PSD a declarat astăzi că atunci când social-democrații vor depune moțiunea de cenzură pentru răsturnarea Guvernului Orban, va fi 100% sigur că trece.

„Când va depune PSD moțiune de cenzură, va asigur ca va trece. După ce se va termina aceasta perioada (stare de alerta), vedem ce se întâmplă și cu pensiile, alocațiile. E o analiza mai larga. Important pentru mine e sa devina funcționale cele doua comisii cu Sparanghelul și Achizițiile. Dacă e cum citim în presă, venim cu moțiune de cenzura care să aibă 100% sorti de izbândă. Eu doresc ca alături de ceilalți parteneri politici cu care inițiem moțiunea (ALDE și Pro Romania) sa ii prezentam președintelui un program economic în primul rând și de aici sa avem cu președintele un dialog despre cum sa arate un Guvern pana la alegeri sau de la alegeri încolo”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre scorul PSD în sondaje

Liderul PSD a vorbit şi despre procentul pe care PSD îl are în sondaje. Conform unui sondaj intern, Partidul Social Democrat se afla la 29% intenţie de vot în timp ce PNL se afla la 33%, într-o descreştere accentuată.

”Trendul Partidului Social Democrat în ultimele 6 luni este crescător. Din sondajele noastre, este la 29%. Iar trendul Partidului Național Liberal este total descrescător, între 33-35%. Este o marjă, vedeți. Știm foarte bine că nu s-au mai făcut sondaje, dar nu cred că asta este problema. Eu nu am înțeles de ce a ieșit acest război al sondajelor în ultimele zile pentru că nu sunt alegeri”, a explicat Ciolacu.

Adauga un comentariu