Actualitate

Marcel Ciolacu: „Toate măsurile luate până acum de către Guvern sunt paliative, nu sunt niște măsuri profunde”

Publicat: 19 mart. 2020

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, consideră că situația în România nu va fi foarte bună după ce trece criza provocata de pandemia de coronavirus.

„În primul rând, criza coronavirusului o să treacă. Epidemia, la un moment dat, prin găsirea vaccinului sau prin alte metode, o să treacă. Important este cum rămâne România după un asemenea șoc și cât de gravă va fi criza economică. În momentul în care ajuți IMM și capitalul românesc – mă așteptam la mult mai mult decât ceea ce au făcut Guvernul României și domnul Orban – este normal să pui și condiții. Noi încercăm, întotdeauna, să inventăm apa caldă. Deja avem state europene dezvoltate, care au luat deja măsuri.

Noi venim prea târziu cu starea de urgență și cu măsurile. Mai mult, suntem timizi în măsuri. Toate măsurile luate până acum de către Guvern sunt paliative, nu sunt niște măsuri profunde. Dacă nu vom ieși din logica deficitului de 3%, dacă nu vom avea curaj să abordăm viitoarea criză economică, care deja s-a declanșat, nu vom putea depăși acest moment, iar România, după ce o să treacă pandemia coronavirusului, va arăta foarte rău”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu