National

Marcel Pavel, nou mesaj de pe patul de spital: „Acum mă simpt ceva MAI RĂU! Mă afectează cel mai tare zona plămânilor”

Publicat: 20 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel nou mesaj de pe patul de spital Acum mă simpt ceva MAI RĂU Mă afectează cel mai tare zona plămânilor

Marcel Pavel a făcut noi declarații de pe patul de spital după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acuzat că ar fi fost plătit să se infecteze cu virusul chinezesc, Marcel Pavel a transmis un mesaj dur la adresa cârcotașilor în care precizează că nu e de glumit cu boala.

”Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea.

Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aș accepta niciodată așa ceva. Sunt un om puternic și vreau să trec peste momentele acestea. Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un șoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, și cel injectabil, și cel administrat oral”, a declarat Marcel Pavel la Antena Stars.

Marcel Pavel a filmat pentru show-ul ”Te cunosc de undeva” în ultima perioadă. Cântărețul avea simptomele unei răceli, în schimb nu avea febră. Marcel Pavel credea că se simte rău din cauza diferenței mari de temperatură din camera în care stăteau artiștii și platoul unde sa filma.

Acum, la patru zile după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, artistul a făcut declarații despre starea lui de sănătate, dar și despre acuzațiile aduse.

Adauga un comentariu