National

Marcel Vela, cu ochii pe clanurile de interlopi după ce Emi Pian a fost ucis: „Vor avea o surpriză neplăcută când…”

Publicat: 04 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Vela cu ochii pe clanurile de interlopi după ce Emi Pian a fost ucis Vor avea o surpriză neplăcută când...
Marcel Vela, îndemn la solidaritate: „Doar împreună putem găsi soluţia de a trece cu bine”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a lansat un mesaj după ce liderul clanului Duduianu a fost ucis. Acesta a menționat detalii despre anchetă dar a accentuat și faptul că, oamenii legii vor fi foarte atenți la eventualele confruntari. Imediat după ce Emi Pian a decedat, foarte mulți apropiați ai acestuia au amenințat că vor reveni în România și își vor face dreptate.

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control. Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice.”, a declarat Marcel Vela.

Liderul clanului Duduianu a murit! Emi Pian a decedat după o bătaie în Bucureşti

Liderul clanului Duduianu a murit. Emi Pian a decedat după o răfuială a interlopilor din Bucureşti. Considerat unul dintre cei mai puternici interlopi din România, Florin Mototolea fost executat în plină stradă după o răfuială între clanuri.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Emi Pian a decedat la aproape 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Întreaga eliberare fusese transmisă LIVE pe Youtube.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus acesta. Citeşte întreaga ştire: Un membru al clanului Duduianu, așteptat cu artificii și manele la ieșirea din Penitenciarul Rahova

Pe 13 octombrie 2017, la 3 ani şi 8 luni pentru infracţiunea de şantaj, camăta şi influenţarea declaraţiilor.

Decizia de eliberare condiţionată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5.

„Intervalul cuprins intre data liberării condiţionate şi 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni,” se arată în minuta, potrivit portalului instanţelor.

Adauga un comentariu