Cancan ultimă oră

Marcela Fota, criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani

Publicat: 02 aug. 2022
Marcela Fota îmbrăcată în costum popular
Marcela Fota, criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani

La doi ani de la decesul soțului ei, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr, în vârstă de 23 de ani, fapt care nu a prea fost pe placul uneia dintre colegele sale de breaslă, care a ținut să facă o remarcă răutăcioasă privind acest aspect.

Deși artista și-a asumat relația și spune că, în sfârșit, este fericită, criticile la adresa ei nu au întârziat să apară.

Ce părere are Marcela Fota despre critica colegei sale de breaslă

După ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani, o cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia, pe numele său, a spus: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, făcând referire la Marcela Fota.

Marcela Fota a reacționat imediat și a ținut să facă o serie de declarații privind remarca făcută de colega sa de breaslă, Daniela Ploia. În primul rând, artista a explicat că nu știe cine este cântăreața, dar și că nu o interesează părerile oamenilor din jur. Mai mult decât atât, Marcela Fota a mai explicat că este responsabilă doar pentru fericirea ei și a copilului său, David, în vârstă de 13 ani.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”, a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

De asemenea, Marcela Fota a mai precizat că, în cazul în care face o greșeală, singura care va plăti este chiar ea, așa că oamenilor nu trebuie să le pese de acțiunile sale.

„Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu.

Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”, a susținut Marcela Fota.

Cântăreața spune că nu ar fi luat niciodată o decizie care l-ar fi putut răni pe băiatul ei

Cât despre relația pe care fiul Marcelei Fota o are cu actualul partener de viață, cântăreața spune că nu ar fi luat niciodată o decizie care l-ar fi putut răni pe băiatul ei, David, semn că lucrurile merg pe cât se poate de bine.

„Băiatul meu se înțelege foarte bine cu mine. Eu am mai spus, eu orice lucru pe care îl fac, David este tot ce am eu pe acest pământ. Deși are 13 ani, noi suntem cei mai buni prieteni, iar eu mi-am dorit foarte mult acest copil.

Am rămas însărcinată la vârsta de 31 de ani și mi l-am dorit atât de mult încât nu aș îndrăzni vreodată să fac ceva care să-l afecteze în vreun fel”, a încheiat Marcela Fota.
Comentarii
 • Daniela Ploia,vrei sa te faci cunoscută prin acest mesaj răutăcios, dar oricât o faci,lumea tot nu te recunoaște ca fiind o cântăreață, cum bine a spus și Marcela Fota,așa că vezi-ți de viața ta,de familia ta și lasă problemele altor persoane că și le rezolvă singuri!

 • Hai, bre, nu mai luați voi foc pentru o ipocrită ca Marcela Fota!…niciodată n-a fost nimic de capul ei, nici de-al ei și nici de Mariana Ionescu Căpitănescu sau de-al miorlăitei de Steliana Sima!.. și dacă nu era Petrică Mâțu-Stoian nici de ele n-auzea mici dracu!.. așa că nu le mai ridicați în slăvi!

 • Era vorba de viața ei personala unde nu ar trebui sa se amestece nimeni și nu de cariera ei muzicala !Rautati nejustificate!!

 • Nu comentez mai mult decit sa ii lase tineretea in pace baiatului el fiind mai mare decit baiatul lui subsemnata de ma sdus!.

 • Și ce ar trebui, să se călugărească? Fiecare avem traseul nostru, dacă putem ajuta bine , dacă nu, de ce sa judecăm viața altora?

 • Părerea mea este că nu a procedat bine O femeie care ar avea bun simț , șapte ani de acasă și toți neuronii nu ar fi luat o decizie ca aceasta.Cu siguranță decizia ar fi fost alta

 • Părerea mea este că nu a procedat bine O femeie care ar avea bun simț , șapte ani de acasă și toți neuronii nu ar fi luat o decizie ca aceasta.Cu siguranță decizia ar fi fost alta

 • Nu ma intereseaza prea tare ce face Marcela Fota, dar nu pot uita cum plingea cu lacrimi de crocodil dupa sotul ei decedat, de credeai ca se duce si ea dupa el.Probabil ca el se rasuceste în mormint.Eu ca femeie, nu m-as cupla niciodata cu un pusti.

 • Când o femeie mai în vârstă se căsătorește cu un bărbat mult mai tânăr o face numai pentru sex.
  Ar putea să fie mama lui.
  Probabil ei se cunoșteau mai de mult.
  Nu cred că relația o să dureze mult, după ce o să-i pape banii o să-și găsească una mai apropiată de vârsta lui.
  O femeie regulată bine e în stare să facă orice pentru un bărbat.

 • O femeie mai în vârstă care se căsătorește cu un bărbat mult mai tânăr o face numai pentru sex.
  Ar putea să-i fie mamă.
  Probabil ei se cunoșteau mai de mult.
  Nu cred că relația o să dureze mult, după ce o să-i pape banii,o să-și găsească una mai apropiată de vârsta lui.
  O femeie regulată bine e în stare să facă orice pentru un bărbat.

 • Nu am cuvinte, e jenant ceea ce a reusit sa faca aceasta femeie, nu e singura, dar pare de necrezut!!
  Se lauda cu fiul ei?? are motive?? sau il educa tot in acea directie, poate peste vreo 8-10 ani il veti vedea cuplat cu o dama de 75-80 ani care ii va lasa vreo mostenire!!
  Urat, silos!!!E adevarat ca o generatie, aduna, alta imprastie si uite asa nu se stie unde te duce soarta!!!
  Atat e bun in toata relatia lor, ca nu afecteaza decat pe, parintii cavalerului!!! sau nu??Orgiile se petrec in cadrul prietenilor!!!
  NU stiu daca te va mai putea asculta cineva cantand!!!
  Dumnezeu este iertator dar,e deja prea mult!!

 • Întotdeauna cineva judeca pe cineva.o inima poate avea și 90 de ani ca tot iubeste și are nevoie de iubire .intotdeauna punctul de plecare e varsta..e usor sa judecăm dar nimeni nu trăiește dramele altcuiva .fiecare suferim in felul nostru .suntem toti oameni dar suntem diferiti.ma bucur pt fericirea ei.daca acel băiat o face fericită acela e alesul.la multi ani impreuna.

Adauga un comentariu