Actualitate

Marcela Fota, deranjată de criticile cu privire la viața ei amoroasă. Artista spune că asta o privește doar pe ea

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcela Fota deranjată de criticile cu privire la viața ei amoroasă. Artista spune că asta o privește doar pe ea
Marcela Fota este foarte deranjată de cei care o judecă pentru viața ei sentimentală

Interpreta de muzică populară Marcela Fota este din ce în ce mai deranjată de criticile cu privire la viața ei amoroasă, din cauza relației pe care o are cu un tinerel. Artista susține că este mulțumită cu situația ei și nu trebuie să se justifice în fața nimănui. Mai mult, Marcela Fota este foarte supărată că se spun tot felul de minciuni cu privire la ea.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Chiar dacă viața ei nu a fost mereu ușoară, cântăreața a reușit să ducă cu zâmbetul pe buze cele mai mari provocări. Aceasta a suferit enorm după moartea soțului, însă a fost puternică pentru fiul ei. Mai mult, nici după acest moment greu, viața artistei nu a fost mai ușoară, asta pentru că a fost aspru judecată din cauza relației pe care o trăiește în prezent.

Marcela Fota, deranjată de criticile cu privire la viața ei amoroasă

Marcela Fota nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după valul de mesaje pe care le-a primit și în care este criticată. Mulți nu văd cu ochi buni relația pe care aceasta o trăiește cu un băiat cu 22 de ani mai tânăr. Invitată la Măruță, cântăreața a mărturisit că nu este datoare să explice nimănui ce decizii ia și cum își trăiește viața.

„Sunt o grămadă de lucruri neadevărate. Și să presupunem că este așa, nu cred că ar fi grija cuiva. Pentru mine, foarte important este sănătatea mea mentală, ca să-i pot oferi copilului meu stabilitate. Eu sunt bine, lumea scrie și chiar am descoperit faptul că oamenii nu pot accepta alți oameni puternici. Mai ales o femeie puternică să fie acceptată”, a spus Marcela Fota.

De asemenea, artista susține că este liniștită și că nu ar trebui să afecteze pe nimeni faptele ei. Cântăreața a mărturisit că loviturile prin care a trecut au învățat-o că important este să fii împăcat cu tine însuți.

„Este o poveste care este pentru mine și consider că atâta timp cât eu, noaptea, când merg acasă, pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează absolut pe nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva.

Așa cum am spus, ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a soțului, tatăl nostru, aceste lucruri m-au învățat cât de important este că tu să fii împăcat și bine cu tine. Explicații nu cred că… nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva. Am descoperit că oamenii care fac asta cred că e din lipsa de ocupație”, a mai adăugat artista populară.

Artista este supărată de zvonurile mincinoase care apar cu privire la ea

Interpreta de muzică populară este revoltată și pentru faptul că în presă ar fi apărut numai minciuni despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. În plus, aceasta a avut o reacție acidă în legătură cu acuzațiile care i s-au adus recent în legătură cu noua ei piesă.

„Eu am o curiozitate, dacă aș angaja un detectiv să urmărească pe fiecare care scriu despre mine. Și apoi, să pun și eu povestea fiecăruia în tabloide, să merg la televiziuni și să pun pe toate rețelele de socializare.Si aici au fost foarte multe controverse, de ce cant melodii de dragoste?!

Noi cântăm pentru public, nu pot să merg la un eveniment unde oamenii sărbătoresc căsătoria și eu să cânt melodii triste”, a conchis Marcela Fota.

Adauga un comentariu