Economic Local

Mare atenție! Ieșenii din mai multe localități sunt sfătuiți să-și facă rezerve de apă pentru o posibilă perioadă de întreruperi

Publicat: 07 mai 2020

Deși ne aflăm în perioadă de pandemie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de apă din județul Iași. Concret, în scopul spălării conductelor de distribuție și a igienizării rezervorului de apă Raducăneni, de 1.000 mc capacitate, până vineri, 8 mai 2020, ora estimată 07:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Răducăneni și Roșu. De asemenea, pentru spălarea conductelor de distribuție și a igienizării rezervorului de apă Isăiia, până joi, 7 mai 2020, ora estimată 07:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Isăiia, Scopoșeni, Horlești și Bogdănești, comuna Horlești. De joi, 7 mai 2020, ora 07:00, până vineri, 8 mai 2020, ora estimată 20:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Șipote și Iazu Nou, precum și în localitățile Prisăcani, Moreni, Măcărești (comuna Prisăcani) și Osoi (comuna Comarna), dar și Mitoc, comuna Șipote.

Sfaturi oferite de conducerea ApaVital

Aceste lucrări sunt realizate în plină perioadă de restricții din cauza Pandemiei COVID-19, iar autoritățile recomandă celor afectați să-și facă rezerve de apă.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, au precizat oficialii ApaVital Iași.

Adauga un comentariu