Eveniment-Social

Mare atenție! Polițiștii au făcut câteva precizări! Iată de ce trebuie să vă feriți!

Publicat: 24 mart. 2020

Obiectele de valoare sau banii cash vor fi întotdeauna în atenția infractorilor care găsesc diverse modalități de a și le însuși, indiferent dacă acestea se află într-un magazin sau depozit. Gradul de risc la care este expusă firma dumneavoastră depinde de mai mulți factori: localizarea și planul firmei, tipul produselor comercializate sau depozitate, orele de program. Măsurile de protecție au rolul de a induce infractorilor sentimentul că șansele de reușită sunt minime, iar riscul de prindere este maxim.

Pentru descurajarea infractorilor, polițiștii vă recomandă următoarele măsuri de siguranță: să achiziționați un sistem de alarmă conectat la dispeceratul unei firme de pază; în funcție de natura activității economice desfășurate, analizați posibilitatea de a asigura sediul firmei cu paza umană; instalați un sistem de supraveghere și înregistrare video atât în interiorul, cât și în exteriorul societății care să transmită în timp real imagini pe un dispozitiv la care dumneavoastră aveți acces; montați uși și ferestre care să dispună de sisteme de închidere de înaltă siguranță; asigurați cu gratii metalice ferestrele încăperilor în care se află valori importante; montați un sistem de iluminare cu senzori care să vă avertizeze de apariția unei persoane în zona societății.

De asemenea, bunurile mobile de mare valoare (bijuterii, aparate electronice) pot fi protejate prin scoaterea acestora din vitrină pe timpul nopții și păstrarea lor într-un seif sau într-o încăpere bine asigurată. Se recomadă și lăsarea casei de marcat fără bani pe timp de noapte. Foarte important! În cazul în care constatați că a fost comis un furt, nu atingeți și nu modificați poziția obiectelor și sesizați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la numărul de urgență 112.loading...

Adauga un comentariu