Actualitate

Marele părinte Arsenie Boca a lovit cu crucea pe o enoriașă: ” Arză-te Sfânta Cruce”

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Marele părinte Arsenie Boca a lovit cu crucea pe o enoriașă  Arză-te Sfânta Cruce
Arsenie Boca a bătut cu crucea o femeie. Iată minunea povestită de un preot

Pr. Sofonea Ioan, din Sibiu povestește un episod din viața părintelui Arsenie Boca. La un moment dat, duhovnicul românilor a bătut cu crucea o femeie. Ce s-a întâmplat, vă lăsăm să descoperiți în rândurile care urmează:

…” MINUNI ALE PĂRINTELUI ARSENIE BOCA PE CÂND TRĂIA „…FĂ, MĂRIE, CRUCE!!!…NU FAC PĂRINTE.”
…”La Mănăstire la Sâmbăta de Sus, a venit o femeie care era adventistă. Părintele Arsenie Boca o cunoştea şi i-a spus să-şi facă cruce.
” Fă, Mărie cruce!”
Ea a început o rafală de cuvinte la adresa Sfintei Cruci. Părintele i-a spus din nou să-şi facă cruce. Dar ea mai vehement vorbea cuvinte de hulă împotriva Sfintei Cruci.
Atunci Părintele a luat crucea şi a lovit-o peste gură, spunând:
„Arză-te Sfânta Cruce!“.
În acel moment femeia a căzut jos ca leşinată.După câteva momente s-a ridicat. În acest timp s-a văzut o dihanie care a trecut pe lângă ea şi a dispărut. Toţi au rămas încremeniţi.
Părintele a zis:
„Vedeţi cine a oprit-o pe femeie să-şi facă Sfânta Cruce?“.
Primul lucru pe care l-a făcut femeia după ce s-a ridicat a fost Sfânta Cruce.
Într-o altă zi de Paşti, prin 1943 (eram copil), mergeam pe o alee cu Părintele Arsenie şi ne apare în faţă o bătrână, Maria, pe care Părintele o cunoştea ca fiind vrăjitoare. Îi spune „Hristos a înviat!”, dar ea nu-i răspunde. Îi spune de 3 ori, dar ea nu a răspuns.
Atunci îi spune: „Marie, cu adevărat, hristos al tău n-a înviat; e diavolul la care tu slujeşti”.
Apoi îi spune: „Uite ce m-am gândit, Marie. Te primim aici la mănăstire, cu o condiţie: să te laşi de vrăji. Noi îţi dăm casă şi masă până la sfârşitul vieţii tale.
Alege: ori vrăjile, ori mânăstirea“.
Ea a spus: „Eu nu mă pot lepăda de vrăji“. Atunci Părintele i-a spus:
„Nu mai ai ce căuta aici. În momentul acesta să pleci”.
Dar ea era ca împiedicată, nu mai putea merge. În acel moment, lângă noi a apărut un băieţel de 12 ani, Ilie, care avea vedenii de la 6 ani.
Îl întreabă Părintele: „Ce vezi?” şi îi răspunde băiatul: „Văd un şarpe încolăcit în jurul picioarelor ei şi nu o lasă să plece”.
Părintele a adus patru bărbaţi, care au luat-o pe sus şi au scos-o în afara mânăstirii.
(Povestește Pr. Sofonea Ioan, Sibiu)

Comentarii
  • Bullshit !, iar piticul BArba cot ia zis balaurului fa uai cruce , balauru nu și nu , atunci ia dat barba cot un topor in cap și vreo trei hârlețe pe schinare de sa prăbușit dinozaurul leșinat , deodată apăru dintrânsa o puzderie de carcalaci , dihăniile, popi și călugări mici ca niște gindaci care fugeau in toate părțile, atunci legionarul condamnat Arsenie Boca cel iubitori de multe femei in chilie a zis handicapatilor gura casca, ia vedeți uai ci duhuri de kikat au ieșit din asta , atunci sa trezit balauru din leșin și prima data la luat la cruci și dumnezei pe fostul legionar PINA la caterisiți boru, acum martorii de atunci datorită faptului ca au mâncat rahat cu ciuperci nebune delirează tâmpenii spre mirarea prostalailor care asculta muți cu niște priviri de vaca debila

  • Și eu am fost blestemat constant de un vecin călugăr care după pleca iar la mănăstire după această acțiune,. După sinea interioară era un soi de ejaculare.

Adauga un comentariu