Cancan

Margherita de la Clejani are un nou iubit? Cu cine s-a afișat pe rețelele de socializare

Publicat: 25 ian. 2021
Margherita Clejani iubit
Margherita de la Clejani a început anul cum nu se poate mai bine și se pare că iubește din nou

Din câte se pare, Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, are un nou iubit, conform imaginilor postate pe rețelele de socializare. Oricum, viața ei pare să fi intrat pe un făgaș normal după ce în trecut a fost implicată în tot felul de scandaluri. Mai mult, Margherita a renunțat și la muzică, în momentul de față dedicându-se total designului vestimentar.

Margherita de la Clejani pare să fi schimbat macazul iar lucrurile se anunță destul de bune pentru ea. În cea de-a doua parte a anului trecut, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani anunța că s-a lăsat de muzică. Astfel, ea s-a orientat către designul vestimentar și chiar a dezvoltat o afacere din această pasiune. Mai mult, acest business îi aduce destui bani și îi permite să fie o femeie independentă.

La o privire destul de atentă, se pare că afacerea îi merge din ce în ce mai bine. Margherita de la Clejani face ținute din ce în ce mai spectaculoase, iar prețurile nu sunt chiar piperate, unele articole fiind accesibile pentru o plajă destul de largă de clienți. Evident, are și unele ținute extravagante ale căror prețuri sunt pe măsură.

Margherita de la Clejani are un nou iubit?!

În ceea ce privește viața sentimentală, Margherita de la Clejani a început anul 2021 cum nu se putea mai bine. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a afișat pe rețelele de socializare alături de un bărbat misterios. Acum, fanii au rămas fără cuvinte după ce au văzut imaginile!

Așadar, Margherita a lăsat în urmă toate problemele care au ținut-o în urmă cu ceva timp pe prima pagină a ziarelor de scandal. Deși anul 2020 nu a fost tocmai unul bun pentru fiica Vioricăi de la Clejani, Marga a reușit să își surprindă fanii de curînd cu postarea de pe rețelele de socializare. Blondina s-a afișat alături de un bărbat misterios, un tânăr care pare că o face extrem de fericită pe fiica Clejanilor.

Vrea o schimbare totală în viața ei

Pe de altă parte, fiica artiștilor de la Clejanilor este hotărâtă să facă schimbări pe toate planurile. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Margherita de la Clejani a mărturisit că își dorește să se reîntoarcă în Statele Unite ale Americii, acesta fiind locul care a schimbat-o din mai multe puncte de vedere.

„În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă. Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani pentru emisiunea Xtra Night Show.

Și fratele ei s-a confruntat cu probleme

După ce în trecut Margherita a avut probleme cu legea, se pare că şi Fulgy are probleme grave. Din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, oamenii legii au fost nevoiţi să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus un diagnostic crunt. După accidentul provocat de Margherita, testată pozitiv pentru heroină, au ieşit la iveală detalii halucinante şi despre fiul Clejanilor. La rândul său, Fulgy ar avea probleme cu drogurile.

De-a lungul timpului, Fulgy a fost implicat în nenumărate scandaluri, ba chiar i s-a întocmit dosar penal pentru ameninţări şi vandalizare. Comportamentul haotic i-a îndemnat pe oamenii legii să îl oblige pe Fulgy să meargă la un control psihiatric, în urma căruia medicii i-au pus acest diagnostic crunt.

Și totuși, pentru Margherita de la Clejani, schimbarea din ultima vreme pare să-i priască, iar mai mult are și un nou iubit…

Adauga un comentariu