Bursa Barfelor

Mari țepari mai sunt ăștia ai lui Scroter! I-au făcut și pe italieni

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Mari țepari mai sunt ăștia ai lui Scroter I-au făcut și pe italieni

La început de rubrică, babele bârfitoare îi scot de la naftalină pe soții Irinuca și Zdrobi Scroter, cuplul vesel, cunoscut pentru tot felul de țepe trase prin târg. Babele vor să povestească o chestie de acum câțiva ani, când Zdrobi Scroter s-a combinat cu niște italieni de la Benetton care voiau să investească în textile, folosindu-se de infrastructura soților

Ăștia au luat o hală de la fabrica de mobilă, aia falimentată de Adițu, și au făcut o chestie pentru croitorese și montatori de nasturi și fermoare. În contract, italienii trebuiau să folosească mâna de lucru, să o plătească, dar să se ocupe de întreținerea clădirii. Treaba a mers bine o perioadă, dar soții Scroter au venit cu pretenții. Au început să emită facturi exorbitante pentru reparațiile halei și alte cucuri. Italienii au holbat ochii tare și au hotărât să-și ia tălpășița. Suma venită era cât pentru un bloc de locuințe construit de la zero. Așa că Benetton și-a găsit alt spațiu, dar soții Scroter au rămas cu aceeași reputație. Nu-i mai spală nici apa Iordanului.

Comentarii
  • Dar cu braconajul care îl practica Schroter pe fondul Letcani alături de betivanul
    Claudiu și milițianul de la arme Marcel Cazacu

  • Băi Scroter, repară naibii strada acolo pe Toma Cozma unde ți-ai ridicat bloc, ai făcut șanț în mijlocul drumului și-l lași așa. Înțeleg că ai dat șpăgi la primărie să găurești strada dar cu ce suntem noi șoferii vinovați?

Adauga un comentariu