International

Maria Belen Perez, cerută în căsătorie după înfrângerea de la scrimă

Publicat: 27 iul. 2021
Sabrera Maria Belen Perez (36 de ani) a fost eliminată în „16-imi” la proba de sabie individual de la Jocurile Olimpice, dar a avut parte de o surpriză colosală după meci, la interviuri

Sabrera Maria Belen Perez (36 de ani) a fost eliminată în „16-imi” la proba de sabie individual de la Jocurile Olimpice, dar a avut parte de o surpriză colosală după meci, la interviuri.

Învinsă de Anna Marton din Ungaria, scor 12-15, argentinianca oferea primele declarații după înfrângere, moment în care Lucas Guillermo Saucedo, care îi este antrenor și partener de viață de 17 ani, s-a furișat în spatele ei.

Acesta ținea în mână o foaie pe care scria, în spaniolă, „Te căsătorești cu mine? Te rog”. Maria Belen Perez s-a întors și a țipat de bucurie, înainte de a spune „da”.

„Mi-a spus (n.r. – reporterul) să mă întorc, și l-am văzut ținând scrisoarea. Am uitat de tot. Mă gândeam: «Oh, Doamne!» Suntem foarte fericiți. Sigur, avem parte de certuri, dar ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Ne iubim foarte mult și vrem să ne trăim viețile împreună. Vom sărbători în Buenos Aires cu un grătar. Vorbeam despre căsătorie, dar nu știam (n.r. – că va face propunerea)”, a declarat sabrera, citată de The Guardian.

Sportiva a mai fost cerută în trecut, dar a refuzat

Aceasta a fost completată de viitorul ei soț: „O iubesc, atunci când a pierdut meciul a fost foarte tristă, așa că poate această propunere îi poate schimba starea. Am scris pe foaie în acel moment. Dacă ar fi câștigat, aș fi așteptat momentul potrivit”.

Conform sursei citate, Saucedo a mai cerut-o în căsătorie pe Maria Belen Perez și în 2010, dar aceasta a refuzat la acea vreme, considerându-se prea tânără pentru un asemenea pas.

Anna Marton, sabrera care a eliminat-o pe Maria Belen Perez, a pierdut ulterior meciul pentru medalia de bronz, 6-15 cu franțuzoaica Manon Brunet.

Adauga un comentariu