Cancan

Maria Constantin a făcut anunțul despre al doilea copil

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Maria Constantin este din nou o femeie liberă, după ce a încheiat o relaţie de un an de zile cu Dacian Varga. Deşi tocmai a ieşit dintr-o relaţie lungă, Maria Constantin este optimistă şi spera că îşi va găsi sufletul pereche. Ea a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre cât de mult îşi doreşte un al doilea copil.

„Încă îmi doresc lucrul acesta pentru ca mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele”, a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii „Rai da’ Buni”.

Maria Constantin a anunţat recent că este o femeie liberă, chiar în cadrul emisiunii Acces Direct, în timp ce era comentat un subiect cu celebrii Vulpiţa şi Viorel. Cei din platou au crezut iniţial că este o glumă, însă s-a dovedit a fi cât se poate de adevărat. Ea a dat de înţeles şi care sunt motivele pentru care s-a despărţit de Dacian Varga. Se pare că viaţa de artist şi cea de familie nu se împacă prea bine.

„Viaţa este, în general, tumultoasă. Probabil şi din pricina meseriei şi din cauza faptului că noi suntem numai pe drum plecaţi şi e greu să găseşti pe cineva care să te înţeleagă”, a spus Maria Constantin.

Adauga un comentariu