Cancan

Maria Constantin, despre drama care i-a marcat viața: „De câte ori mă gândesc la el…”

Publicat: 30 iul. 2021
Maria Constantin machiata strident
Maria Constantin inca il plange pe tatal ei

Celebra cântăreață s-a confruntat cu momente extrem de grele, despre care nu a vorbit până acum. Toată lumea o cunoaște pe Maria Constantin ca fiind o fire veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu drama prin care interpreta de muzică populară a trecut și care i-a marcat întreaga viață.

Maria Constantin a trecut printr-o cumpănă greu de uitat, în momentul în care și-a pierdut tatăl.

Maria Constatin, despre cumpăna care i-a schimbat viața

Cunoscuta artistă a suferit extrem de mult după pierderea părintelui ei și a declarat că nu trece nicio clipă fără să se gândească la cel care a crescut-o.

Frumoasa vedetă nu și-a revenit nici acum după tragicul eveniment și a rămas puternic afectată de moartea tatălui ei, cu care avea o relație specială și față de care se simțea mult mai apropiată, decât de mama sa: „Eram mult mai apropiată de tata decât de mama.” , a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Un gol imens a rămas în sufletul Mariei Constantin, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Cântăreața a mărturisit că durerea a fost atât de mare, încât nici măcar nu a reușit să îl plângă pe bărbat și să se exteriorizeze.

Mai mult, artista a povestit că se gândește tot timpul la părintele ei și de fiecare dată își dorește să îl sune, pentru a-i mai auzi, măcar o dată, vocea: „De câte ori mă gândesc la tatăl meu îmi vine să-l sun.

Eu nu am reușit niciodată să plâng și să mă descarc după pierderea tatălui meu. Eu nu am apucat să mă exteriorizez și de câte ori mă gândesc la el este foarte dureros.”, a încheiat Maria Constantin, pentru sursa citată.

Maria Constantin face pasul către cea de-a treia căsătorie

Maria Constantin trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi s-au mutat împreună de un an şi jumătate. De curând, Maria Constantin a mers la prima petrecere mondenă de după pandemie alături de iubitul ei şi a dat vestea cea mare.

Cei doi au participat la prima petrecere de după relaxarea restricțiilor. Maria Constantin şi Robert Stoica nu au trecut neobservaţi. Artistă a apelat la gesturi tandre, iar pe chipul lor se citea fericirea. Cântăreaţă de muzica populată a mărturisit că ea şi Robert au deja planuri de nuntă.

Maria Constantin, la a treia căsătorie

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună de un an și jumătate, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Frumoasa artistă Maria Constantin a declarat că ea şi iubitul ei se vor căsători anul viitor. Amândoi au fost îmbrăcați în alb pentru că așa era stabilit dress codul de către organizatorii petrecerii care a avut loc pe terasa unui restaurant celebru de sushi.

Adauga un comentariu