Mozaic muzical

Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca spun adevărul despre starea lui Nicolae Botgros. Cum se simte artistul

Publicat: 01 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca spun adevărul despre starea lui Nicolae Botgros. Cum se simte artistul
Sofia Vicoveanca si Maria Dragomiroiu au vorbit despre starea de sanatate a lui Nicolae Bogros

Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca au vorbit deschis despre starea îndrăgitului artist. Nicolae Botgros și-a pierdut în urmă cu câteva zile, de ziua lui de naștere, mama.

Dirijorul s-a operat de urgență în Germania din cauza unei probleme cu cataractă.

Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros

Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu a fost la curent cu ce s-a întâmplat în familia dirijorului Nicolae Botgros din cauza faptului că a fost plecată în America o perioadă.

„Nu știu, eu acum aud, dacă am fost plecată în America. Îmi pare foarte rău pentru dumnealui! Acum am aflat. Dumnezeu să o odihnească pe mama lui. Asta e viața, ne încearcă pe fiecare, nu știi când odată ești mai bine, odată vin tăvălug grelele peste tine, dar trebuie să îi faci față.

Îi doresc din toată inima să fie sănătos, putere, să treacă peste toate. Avem multe de făcut împreună, este un mare artist și îl apreciez. Am avut două spectacole superbe la Sala Palatului dirijate de dumnealui și m-aș bucura, dacă vrea Dumnezeu, să mai facem și altele.

Abia acum am venit din America și nu știam și nici nu am citit pe nicăieri. Îi transmit prin intermediul WOWBiz.ro sănătate și putere să poată să treacă peste și încredere în Dumnezeu și rugăciune că altceva n-ai ce să faci”, a declarat Maria Dragomiroiu, cu emoție în glas, pentru WOWBiz.ro.

Ce discuție au purtat la telefon Sofia Vicoveanca cu Nicolae Botgros

Sofia Vicoveanca a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Nicolae Botgros, potrivit sursei citate:

„Ieri am vorbit, m-a sunat el. Noi vorbim. Numai cine a pierdut pe cineva poate înțelege starea în care se află. Eu înțeleg, pentru că și eu de 20 de ani mi-am pierdut soțul și știu ce înseamnă să fii singur.

M-a întrebat ce facem pe 14 august, pentru că are multe evenimente bdeclalate și îi e frică să mai ia ceva în plus. I-am spus că da, deci totul ok.

Am vorbit cu el, nu e nimic. Nu l-am întrebat despre așa ceva, că îl necăjesc. Aș putea să-l sun să văd cum se simte, dar din moment ce am vorbit ieri, cum am vorbit și cum mi-a propus să lucrăm împreună, e bine.”

Nicolae Botgros a avut un an dificil

Anul acesta, pentru maestrul Nicolae Botgros a fost prima dată când și-a sărbătorit ziua de naștere fără soția sa. Lidia Bejenaru Botgros s-a stins din viață în 2021, la vârsta de 68 de ani, după ce a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. A fost o artistă iubită și un om bun și apreciat atât în Republica Moldova, cât și în România. Din păcate, o boală grea i-a curmat viața, după lungi suferințe.

Nicolae Botgros a declarat că a fost foarte afectat de pierderea soției sale lângă care a stat 50 de ani, o viață de om. Dirijorul spunea că soția lui era puterea lui și că de când ea a plecat, toate s-au schimbat. În plus, în primăvara anului trecut, dirijorul a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu COVID. Atunci el a fost pentru o perioadă la reanimare, dar și-a revenit în cele din urmă. Iar acum, a mai primit o lovitură după ce a murit mama lui Nicolae Botgros.

Adauga un comentariu