Actualitate

Maria, fiica de 18 ani a unui preot din Maramureş, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Tânăra a lăsat şi un mesaj de adio sfâşietor

Publicat: 07 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria fiica de 18 ani a unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Tânăra a lăsat şi un mesaj de adio sfâşietor
Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca

Maria, tânăra de 18 ani din județul Maramureș care s-a aruncat marţi după-amiază, 6 septembrie, de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca este fiica unui preot.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, informează şi ISU Cluj.

Aceasta a lăsat în urma sa, un bilet de adio sfâşietor.

scena unei sinucideri fotografiata de sus
Localnicii spun despre aceasta că ar fi fost o fată liniștită

Fiica unui preot din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc

Adolescenta care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, era fiica unui preot ortodox din Moisei. Localnicii spun despre aceasta că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca.

De asemenea, gura oamenilor mai spune şi că fata ar fi avut un iubit cu care familia nu ar fi fost de acord, motiv pentru care ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Având în vedere gestul fetei de 18 ani, oamenii din sat au început să lanseze fel de fel de ipoteze cu privire la sinuciderea şocantă a fiicei preotului din Moisei. Într-o prima instanţă, ar fi faptul că Maria Tomoioagă s-ar fi iubit chiar cu fiul primarului, care i-a făcut nişte poze mai deocheate ce au ajuns publice.

De altfel, oamenii vorbesc şi de un blestem care ar fi asupra familiei greu încercate, lăsat chiar de fostul preot al satului, care a slujit acolo toată viaţa şi voia ca fiul său, absolvent de Teologie să îi ia locul. Numai că, având sprijinul episcopiei, actualul tatl Mariei ar fi luat postul.

Văzând acestea, vechiul preot a spus: „să ai aceeași soartă ca mine”, el având doi fii, iar unul dintre ei spânzurându-se cu câțiva ani în urmă, în Italia.

Într-o altă ordine de idei, reiterăm faptul că o persoană în vârstă de 35 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Iași.

Biletul de adio al tinerei de 18 ani din Maramureş

Fiica de 18 ani a preotului din Maramureş care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca, a lăsat un bilet de adio prin care a explicat motivul gestului sau.

„Sper că vă veți aminti de mine.

Sper că vă veți aminti de mine în fiecare cer de la miezul nopții, în fiecare stea, în fiecare nor și în fiecare picătură de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Și să nu te deranjeze toate gurile rele care vor continua să vorbească prostii despre numele meu chiar și atunci când voi fi moartă.

Păcat de ei, pentru că sufletele lor sunt făcute din venin și viețile lor sunt la fel de mizerabile ca și ale mele.

Mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ceea ce nu au avut niciodată curaj.

Mă vei uita în câțiva ani. Dar nu uita niciodată că am fost înconjurată de oameni care și-au bătut joc de durerea mea, care m-au făcut să mă simt lipsită de valoare doar pentru că i-am făcut să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Oameni care m-au părăsit când am avut cea mai mare nevoie de ei, oameni care m-au rănit doar pentru că a fost distractiv, oameni care vor fi atât de fericiți să mă vadă într-un sicriu.

Viața mea pur și simplu s-a prăbușit, în timp ce aproape fiecare persoană în care am avut încredere mi-a rupt sufletul meu bucată cu bucată, până am rămas fără nimic.

Și genul ăsta de durere a fost prea mare pentru mine. Pentru că, în cele din urmă, nu depresia sau greșelile mele m-au ucis, ci lumea egoistă și dezgustătoare în care trebuia să trăiesc.

Cu dragoste, M”, a scris adolescenta pe contul de Instagram.

De asemenea, reamintim că în data de 3 mai a acestui an, o mamă de 33 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi.

Mesajul a fost postat de fiica preotului din Moisei pe Instastory cu 15 minute înainte de se arunca de la etajul 12 al blocului.

Adauga un comentariu