Cancan

Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător despre pandemia de coronavirus

Publicat: 30 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu avertisment îngrijorător despre pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus a generat panică la nivel național, iar Maria Ghiorghiu face premoniții cutremurătoare despre situația din România.

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat un nou mesaj cutremurător în care vorbește despre pandemia de coronavirus. Detaliat, celebra clarvăzătoare povestește despre cum i s-a arătat România, cuprinsă de nori grei pe cer, cel mai probabil care reflectă situația tragică în care ne aflăm.

Cu sinceritate, Maria Ghiorghiu a menționat faptul că nu vrea să mai interpreteze aceste lucruri care i se arată, ci doar să le povestească oamenilor fix așa cum le vede.

De asemenea, clarvăzătoarea îi îndeamnă pe români să se protejeze cât mai bine, să stea în case și să fie foarte atenți la igienă, pentru a nu contacta virusul CoVid-19. Pe deasupra, Maria Ghiorghiu îi îndeamnă pe români să nu-și piardă credința și să se roage.

„România !!!
Clipa în care văd în spatele meu de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un Cer senin de ziuă, iar pe Cer văd doi nori roşii ca de foc, doi nori gemeni aş putea spune fără ca să greşesc.

Aşadar, închipuiţi-vă dragii mei, un Cer senin de ziuă, pe care au apărut la vertical, doi nori denşi, extrem de denşi, nori ca de foc.
La prima vedere, erau înspăimântători. Dar,în clipa următoare dragilor, văd că în mijlocul lor, exact în vârful lor, aceşti nori roşii de foc lipiţi unul de altul, aveau ceva în comun. Ce anume?
Aveau ceva negru, mare cât o nucă tot la vertical. Părea dacă vreţi, ca un boboc de trandafir de culoare închisă. Privind acum imaginea reală, prima mea impresie a fost că acel boboc negru din mijlocul norilor de foc era gata să fie aruncat afară din vârful norilor de foc; aşa precum şi vulcanii aruncă lava cu putere. Acel boboc de culoare închisă din vârful extrem al norilor de foc părea chircit, obosit, nesemnificativ faţă de cei doi nori gemeni de foc.

Dragii mei, ce înseamnă aceasta, eu nu ştiu a vă spune. Am mai încercat să-mi dau cu părerea şi în altfel de situaţii şi, de ce să nu recunosc, am greşit cu interpretarea Mesajelor.
Şi-atunci, mă limitez doar la a le scrie aşa cum le primesc, aşa cum îmi sunt arătate de Bunul Dumnezeu şi de Măicuţa Domnului, fără ca să mai încerc a le tâlcui.
Să avem grijă de noi dragilor şi de cei dragi sufletului nostru. Să stăm Acasă atât cât va fi nevoie, ca să fim ocrotiţi şi ocoliţi de acest virus nevăzut care, face atât de mult rău vieţii oamenilor.
Să avem mare grijă să ne spălăm cât mai des pe mâini cu apa şi săpun şi să nu ne atingem faţa fără ca să fim spălaţi pe mâini.
DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI să ne ocrotească pe toţi şi să ne ajute ca să revenim la viaţa de mai înainte pe care nu am ştiut să o preţuim şi să-I mulţumim DOMNULUI”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Adauga un comentariu