Local

Maria Ghiorghiu, despre producerea unui cutremur de amploare în România: „Încă nu va avea loc” – VIDEO

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu despre producerea unui cutremur de amploare în România Încă nu va avea loc - VIDEO
Multe persoane trăiesc înspăimântate din cauza posibilității producerii unui cutremur de amploare în România.

Despre producerea unui cutremur de amploare s-a tot discutat în ultimii ani, dar nu se știe când va avea loc. Iată ce spune clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, în emisiunea BZI LIVE, despre acest subiect.

Multe persoane trăiesc înspăimântate din cauza posibilității producerii unui cutremur de amploare în România. Această frică este generată de informațiile care circulă în mediul virtual, potrivit cărora, în țara noastră va avea loc un cutremur de proporții, din care vor rezulta multe dezastre și multe pierderi de vieți omenești. Cu toate acestea, Maria Ghiorghiu vine în sprijinul acestor persoane, care se tem de cutremur, și le asigură că nu va veni niciun astfel de eveniment de care să le fie frică, cel puțin nu în viitorul apropiat.

Maria Ghiorghiu, despre producerea unui cutremur de amploare: „Eu am primit adeseori mesaje de la Duhul Sfânt precum că acest cutremur mare încă nu va avea loc”

Maria Ghiorghiu a auzit un glas de la Duhul Sfânt, care i-a dezvăluit că nu va exista niciun cutremur mare care să afecteze România. Acest glas i-a spus așa: „Vreau să ștergi cel mai mare cutremur care ar veni vreodată.”

„Toată lumea stă cu frica în sân că va veni cutremurul cel mare. Știm că se vorbește de ani de zile despre acest posibil cutremur mare. Eu am primit adeseori mesaje de la Duhul Sfânt precum că acest cutremur mare încă nu va avea loc și acesta este și un mesaj, dacă aș putea să spun, deci un mesaj divin, în care un glas spunea: „Vreau să ștergi cel mai mare cutremur care ar veni vreodată.” Deci, chiar dacă acolo sus era, să zic așa, dar nu cred că Dumnezeu voia neapărat să ne piardă printr-un cutremur. Uite că un glas de sus spune să șteargă din cărțile divine de sus, că ar putea veni peste România un cutremur mare, un cutremur devastator.”, a declarat Maria Ghiorghiu, pentru BZI LIVE

Maria Ghiorghiu: „Oamenii să doarmă liniștiți, să fie liniștiți, să-și vadă de rutina zilnică, de cei dragi, că acest cutremur mare nu va veni”

Maria Ghiorghiu oferă asigurări tuturor celor care tem de venirea unui cutremur de proporții, că acesta nu va avea loc. Ea îi încurajează pe oameni să doarmă liniștiți, să trăiască liniștiți, să-și vadă de rutina zilnica, de cei dragi, fiindcă acest cutremur nu va veni. Iar dacă va veni, vom ști cu toții, pentru că Dumnezeu ne va grăi la momentul potrivit.

„Știu că toată lumea trăiește cu frica în sân, nu numai bucureștenii, ci toți cei care stau la blocuri, la etaje superioare, cui nu-i este frică de un cutremur? Stai la casă și ți-e frică, că poate cădea ceva. Deci aș vrea să liniștesc în această privință, că acest cutremur mare e în pofida celor ce se discută, că să ne pregătim, că se fac exerciții, dacă se întâmplă. Nu, nu va veni acest cutremur mare și măcar această filă să o dăm mai departe, să nu mai stăm cu gândul la un posibil cutremur mare devastator. Oamenii să doarmă liniștiți, să fie liniștiți, să-și vadă de rutina zilnică, de cei dragi, că acest cutremur mare nu va veni, încă nu va veni. Sunt sigură că atunci când va veni, Dumnezeu ne va grăi, ne va spune nouă tuturor.”, a adăugat prezicătoarea Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.î

Adauga un comentariu