Cancan ultimă oră

Maria Ghiorghiu, permoniții sumbre: „Să ne rugăm fraților”

Publicat: 05 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu permoniții sumbre Să ne rugăm fraților

O nouă premoniție tulburătoare vine din partea Mariei Ghiorghiu! Celebra clarvăzătoare susține că a văzut ceva legat de un cutremur devastator, care ar urma să aibă efecte înfiorătoare. Anunțul vine după ce, în urmă cu câteva zile, România a fost zgâlțâită de un seism resimțit destul de puternic.

Maria Ghiorghiu și-a anunțat cititorii de pe blogul personal că urmează o nouă catastrofă. Este vorba despre un cutremur intens, care a zguduit și distrus tot în cale. Și, deși nu știe să spună când va avea loc sau unde, prezicătoarea menționează că vor fi „consecințe grave”.

„Era un Cutremur foarte puternic, un Cutremur ce făcea ca pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest Cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest Cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

România, lovită de un cutremur puternic

Acum câteva zile, în toiul nopții, România a fost lovită de un seism puternic, în județul Vrancea. Cutremurul, care a avut o intensitate de 5,4 pe scara Richter, a fost resimțit și în Capitală. Maria Ghiorghiu precizează, însă, că România ar putea fi ocrotită și de această dată de un cutremur devastator, cum a fost cel din 1977, atâta timp cât există credință și rugăciune.

Adauga un comentariu